Riječki sportski savez: Prijem srebrne karatistice Eme Sgardelli

Autor: Andrea Načinović 25.06.2022

ema_sgardelli_konerencija

Na Europskom karate prvenstvu za kadete, juniore i mlađe seniore koje je održano u Pragu, nastupila je i Ema Sgardelli koja je osvojila srebro u konkurenciji mlađih seniorki do 50 kilograma te ostvarila svoj najveći uspjeh u karijeri.

Rijeka – U Riječkom sportskom savezu je održana konferencija za novinare povodom rezultata karatistice Eme Sgardelli kojoj su prisustvovali njezini treneri Ivana Bebek Bašić i Rene Pernuš, predsjednica Riječkog sportskog saveza Dorotea Pešić-Bukovac, glavni tajnik RSS-a Slaviša Bradić i predsjednik Karate saveza Primorsko-goranske županije Namik Dizdarević.

Na Europskom prvenstvu za kadete, juniore i mlađe seniore koje je održano u Pragu, nastupila je i Ema Sgardelli koja je osvojila srebro u konkurenciji mlađih seniorki do 50 kilograma te ostvarila svoj najveći uspjeh u karijeri. Karatistica KK “Champion”, iako je tek od ove sezone mlađa seniorka iza sebe ima već dva zapažena nastupa na velikim natjecanjima. Na nedavno održanom Europskom seniorskom prvenstvu zauzela sedmo mjesto.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...