Održana svečanost povodom 30. godina održavanja memorijalnog rukometnog turnira "Zvonimir Škerl"

Autor: Nikola Cvjetović 14.01.2022

zvonimir_skerl_memorijalni_turnir_rukomet__2_

Posebno izrađenom plaketom nagrađen je Romano Rubinić kao jedan od pokretača samog turnira, zatim grad Rijeka, Udruga veterana 128.brigade HV-a Sv.Vid, Mjesni odbor Brašćine-Pulac, Udruga hrvatskih rukometnih sudaca PGŽ-a, Rukometni savez naše županije te nezavisni vijećnik MO Kozala, Kristian Starčić kao pokretač inicijative za preimenovanje parka na Kozali u "Park Zvonimira Škerla".

Rijeka - Sinoć se u prostorijama MO Kozala održala svečanost u organizaciji MRK Kozale povodom 30. godina memorijalnog rukometnog turnira "Zvonimir Škerl". Okupljenima su se obratili organizatori turnira koji su još jednom zahvalili svim akterima u proteklih 30 godina na promociji turnira te pomoći pri organizaciji kako bi sjećanje na preminulog kapetana MRK Kozale koji je svoj mladi život ostavio na oltaru domovine, bilo što veće i svečanije.

zvonimir_skerl_memorijalni_turnir_rukomet__1_

- Posebno izrađenom plaketom nagrađen je Romano Rubinić kao jedan od pokretača samog turnira, zatim grad Rijeka, Udruga veterana 128.brigade HV-a Sv.Vid, Mjesni odbor Brašćine-Pulac, Udruga hrvatskih rukometnih sudaca PGŽ-a, Rukometni savez naše županije te nezavisni vijećnik MO Kozala, Kristian Starčić kao pokretač inicijative za preimenovanje parka na Kozali u "Park Zvonimira Škerla". Svečanost su uveličale članice zbora Vrelo iz Fužina koje su Lijepom našom i himnom županije izmamile pljesak okupljenih. 30. izdanje memorijala održat će se narednog vikenda, točnije u subotu kada će na parket izaći dječaci do 15 godina starosti, dok je nedjelja rezervirana za najmlađe i to čak 34 momčadi podijeljene u četiri kategorije, poručili su organizatori.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...