Ohrabren izvedbom u Dugopolju, Orijent želi tri boda protiv Dubrave

Autor: Anto Ravlić 17.03.2022

orijent-82736

Utakmica protiv Dubrave igra se u subotu u 15,30 sati na Krimeji

Rijeka - Sportski direktor Orijenta 1919 Marinko Koljanin, trener Edo Flego i igrač Ivan Durdov najavili su subotnju utakmicu na Krimeji protiv susjeda na ljestvici, trećeplasirane Dubrave koja bježi Sušačanima tri boda.

Zimsko pojačanje Ivan Durdov, treći strijelac lige, zabio je prvi gol za Orijent. Uoči utakmice s Dubravom nada se prvoj pobjedi u dresu Orijenta, hvali suigrače koji su ga prihvatili kao svoga. Zadovoljan sam, igram, još samo da stigne pobjeda, rekao je Durdov koji je zabio šest golova, dva manje od prvog strijelca druge lige Martina Sekulića iz Rudeša.

Trener Flego naglasio je kvalitetu Durdova koji se bori za titulu prvog strijelca lige. Kao i sportski direktor, i Flego je zadovoljan prezentacijom momčadi u Dugopolju. Kad smo dali gol, vidjelo se da je pao teret s igrača. Na žalost, ozljede ne zaobilaze Krimeju. Dukađin je na treningu nespretno zakoračio u kanal za vodu. Prve prognoze što se tiče ozljede zgloba nisu bajne, objasnio je Flego te se okrenuo Dubravi. O kvaliteti dovoljno govori treće mjesto na ljestvici, pretendenti su za naslov, pokazali su pobjedom u Osijeku prošlo kolo da znaju igrati u gostima.

Utakmica protiv Dubrave igra se u subotu u 15,30 sati.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...