Orijent 1919 od jučer opet samo Orijent: Klubu vraćeno staro ime jednoglasnom odlukom na Izbornoj skupštini

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 08.09.2022

skupstina_nk_orijent_2022__1_

Izborna je skupština potvrdila i novi mandat dosadašnjem predsjedniku i jedinom kandidatu za tu funkciju - Saši Matijašu.

Rijeka - Skupštinari su jučer odlučili i jednoglasnom odlukom podržali prijedlog da se Orijentu 1919 vrati nekadašnje ime - Orijent! Dosadašnje ime klub je nosio od 2016. godine kada je na skupštini u Dvorani mladosti osnovan klub Orijent 1919.

Izborna je skupština potvrdila i novi mandat dosadašnjem predsjedniku i jedinom kandidatu za tu funkciju. Saša Matijaš, predsjednik Orijenta 1919 od rujna 2018. godine, na Izbornoj je skupštini odlukom 36 skupštinara od njih 59, ponovno izabran za iduće četiri godine, i to zajedno s dopredsjednicima Marinkom Koljaninom i Milivojem Miljkovićem.

skupstina_nk_orijent_2022__2_

U Izvršni odbor izabrani su Velibor Panjković, Tihomir Dragoslavić, Karlo Sabolić, Josip Ostrogović, Luka Funčić, Jasmin Puhovac, Danijela Bradamante, Emilijano Bakarčić, Mladen Ćoza, Sanjin Ugarković, Siniša Zdjelar, Goran Živković, Mišel Ćapalija i Michael Hasle, dok su u Nadzornom odboru ostali Edi Bradamante, Vedrana Spadoni Štefanić i Marijan Šegota.

skupstina_nk_orijent_2022__3_
pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...