[FOTO] Orijent kup: U završnici drugog dana slavili „Lokomotiva“ i „Rijeka“

Autor: Marina Pauletić 13.06.2023

orijent_kup-51409 Foto: Nikola Kurti

U konkurenciji su se natjecali dječaci 2014. i 2015. godište.

Rijeka – Drugoga dana završnice Orijent kupa prvo mjesto u konkurenciji nogometaša 2014. godište osvojili su nogometaši NK Lokomotive te HNK Rijeka u konkurenciji nogometaša 2015. godište.

Što se tiče dječaka 2014. godište, drugo mjesto osvojio je HNK Orijent, treće mjesto NK Halubjan i četvrto mjesto NK Naprijed. Za najboljega igrača proglašen je Lovro Mustapić iz HNK Orijent, najbolji je strijelac Patrik Grubić iz NK Lokomotiva, a najbolji golman Matija Brajdić, također iz NK Lokomotiva.

U konkurenciji dječaka 2015. godište ekipa koja je zasjela na drugo mjesto je NK Zamet, treće je mjesto pripalo ŠN Toretta, a četvrto mjesto NK Pomorac. Nagrada za najboljeg igrača pripala je Adrianu Mataku iz HNK Rijeka, najbolji je strijelac Bruno Požarić, također iz HNK Rijeka, dok je nagrada najboljega golmana pripala Dominiku Josipoviću iz NK Zamet.

Najboljima sa turnira medalje i pehare uručili su Vedran Gerc, direktor HNK Orijent, Danijela Bradamante, članica izvršnog odbora kluba i koordinatorica škole nogometa HNK Orijent, Mario Tadejević, kapetan HNK Orijent, Kristian Fućak, bivši igrač HNK Orijent, danas igrač NK Gorice, Fausto Budičin trener seniora HNK Orijent.

pocket icon

Održan Orijent kup 2023.

Više sa portala torpedo.media ...