Ove subote na Zametu slijedi derbi između RK Zamet i RK Poreč!

Autor: Marina Pauletić 12.09.2024

rk_zamet_-62358

Iz Zameta najavljuju atraktivan produkcijski uvod u sam početak utakmice 2. kola Paket24 Premijer lige.

Rijeka - Danas je u Centru Zamet održana konferencija za medije na kojoj je najavljena prva ovosezonska domaća utakmica između RK Zamet i RK Poreč koja će se igrati ove subote, 14. rujna. Na početku nove natjecateljske sezone u kojoj se Zamet vratio u najviši rang hrvatskog rukometa, Zamećane očekuje tradicionalni susjedski derbi.

Na konferenciji za medije sudjelovali su Vedran Babić, direktor RK Zamet, Mateo Hrvatin, trener prve ekipe i Tin Tomljanović, igrač RK Zamet.

Iz Zameta najavljuju atraktivan produkcijski uvod u sam početak utakmice 2. kola Paket24 Premijer lige uz više od 60 rasvjetnih i scenografskih elemenata koji će početi u 17.50 sati, dok u poluvremenu gledatelje očekuju zanimljivi interaktivni sadržaji pod nazivom "Dogma Handball Animation". Prilika je ovo i za sve navijače da osiguraju svoje godišnje ulaznice koje će na porti Centra Zamet biti u prodaji od 17.00 sati kada se i otvara ulaz u dvoranu.

„Ovo je prva domaća utakmica RK Zamet nakon povratka u najviši rang hrvatskog natjecanja kamo Zamet svojom tradicijom, brojnim reprezentativcima i dosadašnjim rezultatima i pripada. Jak Zamet treba Rijeci, što možda najbolje dokazuju pozivi simpatizera Zameta koji su najavili svoj dolazak na utakmicu. Bit će mi drago na tribinama vidjeti neka poznata lica – bivše reprezentativce i bivše igrače Zameta te predstavnike sportskih kolektiva“, izjavio je Vedran Babić, direktor RK Zamet.

„Najvažnije je ono što pokažemo na terenu. Organizacija utakmice je odlična, a mi moramo na terenu pružiti što se očekuje od nas. Dolazi nam Poreč, kvalitetna ekipa koja je dugo na okupu i zadnjih godina je redoviti sudionik Lige za prvaka i na europskim natjecanjima. Od ponedjeljka se spremamo za utakmicu, dečki su odlično odreagirali i mogu reći da smo svi spremni. Jedva čekamo utakmicu u subotu da pokažemo da smo konkurentni u Premijer ligi i da bodovi ostaju na Zametu“, poručio je Mateo Hrvatin, trener RK Zamet.

„U subotu igramo pred domaćim navijačima i znamo što nas čeka. Poreč je jaka i ozbiljna ekipa koja je već godinama na okupu i u samom je vrhu hrvatskog rukometa. Konkurencija na treninzima je odlična i izrazito smo motivirani i vjerujemo da možemo iskoristiti svoju priliku i nadam se da će dva boda ostati na Zametu. Što se tiče ostatka prvenstva, fokusirani smo na pristup 'utakmicu po utakmicu' na na taj način možemo doći do pozitivnih rezultata”, izjavio je Tin Tomljanović, igrač RK Zamet.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...