Ovoga vikenda na Kozali 32. izdanje rukometnog memorijala „Zvonimir Škerl“

Autor: Marina Pauletić 10.01.2024

memorijal_zvonimir_skerl_turnir_rukomet__15_ Foto: arhiva

U dva dana vikenda, parketom kozalske dvorane trčat će preko 500 mladih rukometaša i rukometašica.

Rijeka - Narednog vikenda u dvorani „Dinko Lukarić“ na Kozali će se držati 32. izdanje rukometnog memorijala „Zvonimir Škerl“ u čast i sjećanje na tragično preminulog kapetana MRK Kozale koji je svoj mladi život ostavio na oltaru domovine.

U dva dana vikenda, parketom kozalske dvorane trčat će preko 500 mladih rukometaša i rukometašica u pet kategorija. Subota je rezervirana za one najmlađe u kategoriji mini rukometa dok će u nedjelju snage odmjeriti rukometaši do 15 godina.

Vrijedni organizatori iz MRK Kozale su istaknuli kako su izrazito ponosni da već 32 godine mogu održavati ovu tradiciju rukometnog okupljanja na početku svake nove godine, a sve u čast i sjećanje svojeg kapetana koji je podnio najveću moguću žrtvu za svoju domovinu te što mogu okupiti toliki broj mladih rukometaša pod krov dvorane „Dinko Lukarić“.

Natjecanje počinje u subotu od 10 sati a trajati će do 17 kada je predviđena dodjela nagrada. U nedjelju će momčadi također krenuti sa natjecanjem u 10 sati, a završetak te dodjela nagrada će se održati nešto iza 17 i 30 sati.

Organizaciju turnira, uz rukometaše Kozale, potpisuje i udruga branitelja 128.brigade Sv.Vid te Mjesni odbor Brašćine-Pulac.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...