Pajol Open 2024. idućega utorka

Autor: Marina Pauletić 15.08.2024

pexels-stolni_tenis-reket Foto: ilustracija

Bitno je naglasiti da je festival namijenjen isključivo amaterima.

Rijeka - Sad već tradicionalno okupljanje ljubitelja stolnog tenisa; Pajol Open, svoje četvrto izdanje najavljuje za utorak, 20. kolovoza na omiljenoj riječkoj plaži Pajolu.

Bitno je naglasiti da je festival namijenjen isključivo amaterima, drugim riječima profesionalci (aktivno treniranje i natjecanje za neki klub bez obzira na rang natjecanja) se ne mogu prijaviti. Ovisno o broju prijava u planu su dva formata natjecanja: kup ili razigravanje po skupinama. A svi natjecatelji mogu se prijaviti u dvije kategorije: pojedinačno i/li u parovima.

Novost u ovome izdanju je simbolična kotizacija od 5 eura po igraču/ici i plaća se na licu mjesta. No, s druge strane u igri je i više vrijednih nagrada.

Za sudjelovanje u turniru obavezno je ispuniti digitalnu prijavnicu koja je otvorena do nedjelje, 18. kolovoza u 20 sati.

U slučaju lošeg vremena (posebno vjetra) turnir se odgađa za novi termin, ali o tome i općenito o formatu i satnici natjecatelji će dobiti informacije putem kontakta kojeg su ostavili u prijavnici.

Zajedničku organizaciju potpisuju Pajol beach bar i Distune promotion.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...