Paraboćarski klub "Pulac" briljirao u sezoni 2022. godine

Autor: Sandra Turkalj 21.09.2022

Parabocarski_klub_Pulac_1

Paraboćari Boćarskog kluba osoba s invaliditetom "Pulac" iz Rijeke, osvojili su devet zlatnih, četiri srebrne i pet brončanih medalja, a sveukupno prvenstvo zaključili sa osvojenim jednim zlatnim i tri srebrna pehara.

Rijeka - 17. i 18. rujna u Požegi je održan je posljednji od četiri turnira čime je, nakon Zagreba, Splita i Slavonskog Broda, završeno prvenstvo Hrvatske u paraboćanju za sezonu 2022. godine.

Veliku žetvu medalja ostvarili su paraboćari Boćarskog kluba osoba s invaliditetom "Pulac" iz Rijeke koji su tijekom turnira osvojili devet zlatnih, četiri srebrne i pet brončanih medalja, a sveukupno prvenstvo zaključili sa osvojenim jednim zlatnim i tri srebrna pehara.

Zlato nam je u Rijeku donijela paraboćarka BC3 kategorije- Danijela Mataija uz asistenciju Antonije Frlan na rampi, paraboćar BC4 kategorije Miroslav Matić donosi srebro, zatim paraboćar BC2 kategorije 1.lige - Milorad Kružić također je osvojio srebro te u županiju nam srebro stiže od paraboćara BC2 kategorije 2.lige - Dennisa Jakusa. Ostala 4 paraboćara koji su nastupili na Prvenstvu Hrvatske 2022. osvojili su 4 i 5 mjesta tako da je to sveukupno odličan rezultat rada i truda čitavog Kluba.

Parabocarski_klub_Pulac_2

BKOSI "Pulac" uspjeh može zahvaliti i svim donatorima, domaćinima iz Požege BKOSI "Nada" na organizaciji, Hrvatskom savezu paraboćanja, svim članovima svoga kluba, asistentima i roditeljima na potpori, ravnateljici Centra za rehabilitaciju Rijeka, udruzi Koga Briga, pročelniku za sport Grada Rijeke te Savezima sportova osoba s invaliditetom grada i župasnije bez kojih oni ne bi završili započetu sezonu i bili prvaci u paraboćanju.

Pozivaju svih, neovisno o vrsti i stupnju oštećenja zdravlja, na probnu ruku boćanja u Dvorani mladosti na Trsatu, svakog dana između 12 i 14 sati. Posjetite njihovu web stranicu i upoznajte se sa paraboćanjem.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...