Pioniri i kadeti Rijeke slavili u Solinu

Autor: Marina Pauletić 28.11.2022

pioniri_rijeka

Mlađi naraštaji Rijeke nastavljaju nizati pobjede.

Rijeka/Solin – Pioniri Rijeke pobijedili su Solin na gostovanju 4:0 u utakmici 14. kola Prve HNL. Bijeli su upisali četvrtu pobjedu sezone. Rijeka je odlično otvorila utakmicu i povela u četvrtoj minuti. Mohorovičić se na lijevoj strani lijepo oslobodio protivnika i pogodio daljnji kut – 0:1. U 16. minuti već je bilo 0:2, nakon dubinske lopte Lerga je sam izbio pred gol i poentirao – 0:2.

Odlično prvo poluvrijeme pioniri Rijeke zaključili su u 31. minuti, nova odlična lopta u prostor, ovoga puta Kinkela je ostao sam. Konačan rezultat bijeli su postavili su 59. minuti. Mohorovičić je srušen u kaznenom prostoru, a Lerga je bio siguran s bijele točke.

kadeti_rijeka

Kadeti Rijeke pobijedili su Solin 4:1 u utakmici 14. kola Prve HNL. Domaćin je poveo u trećoj minuti golom Dulčića u trećoj minuti. Bijeli nisu dopustili da ih to obeshrabri. U 49. minuti, nakon kornera, iz gužve je poentirao Bilajac – 1:1. Rijeka je nastavila napadati, u 56. minuti Sušanj je ušao iz drugog plana i poentirao – 1:2.

U 62. minuti Došen je odlično asistirao, a Bilajac zabio – 1:3. Samo minutu kasnije Bilajac je potvrdio pobjedu i hat-trick. Nakon dubinske lopte Bilajac je izbio sam pred gol Solina i zabio za konačnih 1:4.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...