Pioniri Rijeke poraženi od Hajduka

Autor: Marina Pauletić 20.10.2024

pioniri_rijeka_-34279

Pokušali su Bijeli odgovoriti, u nekoliko situacija i dobro otvorili napade na polovici Splićana, ali kroz dobro pokretljiv gostujući blok nije bilo prolaza.

Rijeka - Pioniri Rijeke poraženi su od vršnjaka iz Hajduka u utakmici 8. kola Prve NL. Prilično izjednačena utakmica u kojoj nije bilo puno prilika, pogotovo dok gosti nisu poveli, odlučena je u 70. minuti kada je Ivan Vetma došao prvi do jedne lopte proigrane iza leđa obrane Bijelih i vrhom kopačke pogodio iza Pichlera koji je bio nemoćan – 0:1.

Pokušali su Bijeli odgovoriti, u nekoliko situacija i dobro otvorili napade na polovici Splićana, ali kroz dobro pokretljiv gostujući blok nije bilo prolaza. Tko zna, možda bi utakmica otišla u drugom smjeru da pokušaj glavom Kikića iz prvog poluvremena nije otišao preko gola. Ovako su gosti iz Splita dočekali rupu u domaćoj obrani, postigli vodeći pogodak i do kraja utakmice obranili prednost. Budući da se Rijeka otvorila mogli su iz polukontre i do uvjerljivijeg slavlja, ali nisu bili precizni.

Nakon 8 utakmica pioniri Rijeke imaju učinak od tri pobjede, tri remija i dva poraza. U idućem kolu gostovat će kod Varaždina.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...