Platak ponovno domaćin WRC-u

Autor: Marina Pauletić 17.04.2024

wrc_platak_2023-52713 Foto: arhiva

Ove godine će parkiralište na Platku u cijelosti biti na raspolaganju posjetiteljima i gledateljima.

Platak - U petak 19. travnja Platak će ponovno puta biti domaćin jedne od utrka WRC svjetskog prvenstva koje u Hrvatsku dovodi najbolje svjetske rally vozače. Na Platku će se voziti dva brzinska ispita s početkom u 11:47 te potom u 14:45 sati, na dionici od Gornjeg Jelenja preko Platka do ponovnog spoja ceste za Platak sa starom cestom Rijeka – Zagreb. Dionice brzinskih ispita (BI) zatvaraju se za promet 3 sata prije starta. Skice s dionicama brzinaca objavljene su na stranicama organizatora.

wrc_platak_2023-40926 Foto: arhiva

Ove godine će parkiralište na Platku u cijelosti biti na raspolaganju posjetiteljima i gledateljima, a prilaz šumskom cestom iz smjera Klane neće se zatvarati. Osim atraktivnih brzinaca, posjetitelje na Platku očekuje i kvalitetna ugostiteljska ponuda u objektima Veliki dom, Mali dom, X-bar Platak i Caffe bar Sova.

Ulaznice za Platak mogu se kupiti online, a na dan utrke moći će se kupiti na tri lokacije: kod skretanja za Platak, na Gornjem Jelenju te na Platku pored info kućice GSC-a kod parkirališta. Molimo gledatelje da prilikom planiranja posjeta Platku posebnu pozornost obrate na sigurnosni aspekt, poštuju oznake i upute organizatora kao i vremenske uvjete. Više informacija i uputa za gledatelje može se pronaći na mrežnim stranicama organizatora na poveznici: https://rally-croatia.com/hr/gledatelji.

Čavjanska kronika / Torpedo.media

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...