Plivački klub „Primorje“ vrši upise u školu plivanja za najmlađe

Autor: Marina Pauletić 19.08.2024

plivanje_kantrida_bazeni_2022__2_ Foto: ilustracija

Plivački klub „Primorje“ poziva roditelje da upišu svoje dijete u njihove programe „Brončani torpedo“ i „Srebrni torpedo“.

Rijeka – Plivački klub Primorje poziva na upise u školu plivanja za najmlađe! Prema istraživanjima u Hrvatskoj, od 40% do 70% djece koja pohađaju drugi razred osnovne škole ne zna plivati.

- Ovog ljeta smo organizirali dvotjednu ljetnu obuku za neplivače koju je uspješno završilo više od 400 djece. Oni su savladali osnovna znanja plivanja i tako sigurno uživaju u ljetu, ali su i napravili svoje prve sportske korake. Sada započinjemo s upisima u cjelogodišnje programe škole plivanja i treninga za naše najmlađe, poručuju iz kluba.

Plivački klub „Primorje“ poziva roditelje da upišu svoje dijete u njihove programe „Brončani torpedo“ i „Srebrni torpedo“. Ovi programi su idealni za djecu od 4 do 7 godina koja žele naučiti plivati ili usavršiti svoje vještine.

Zašto odabrati plivanje i njihov klub?

- Sigurno i zabavno učenje: naši treneri su iskusni i strpljivi, a treninzi su prilagođeni dječjoj dobi, interesima i sposobnostima. Cjelovit razvoj: plivanje nije samo sport, već i odličan način za razvoj koordinacije, snage, izdržljivosti i samopouzdanja. Druženje i nova prijateljstva: djeca će se zabavljati s vršnjacima i steći nove prijatelje. Ne propustite priliku da vaše dijete tijekom cijele godine uživa u svim dobrobitima koje plivanje donosi!, poručuju iz PK „Primorje“.

Treninzi se održavaju dva puta tjedno u popodnevnim satima na Bazenima Kantrida.

Više informacija o ovim i ostalim programima koje nude možete saznati:

- na https://pk-primorje.hr/upisi-se/,
- putem e-mail adrese: pkprimorje@gmail.com,
- putem telefona 051 621 454.

- Za sve ostale informacije i upise smo vam na raspolaganju i veselimo se našem budućem druženju. Promotivni video možete pogledati ovdje, zaključuju iz PK „Primorje“.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...