Pokreni se uz Proljetnu školu trčanja u TK Triton

Autor: Nikola Cvjetović 26.02.2024

PROLJETNA_SKOLA_TRCANJA

Bez obzira jeste li tek na početku svog trkačkog puta ili se vraćate nakon zimske pauze, pridružite se besplatnom pokaznom treningu TK Triton, 02. ožujka u 10 sati na stadionu Kantrida, poručuju iz TK Triton.


Rijeka - Proljeće je vrijeme obnove i pozitivnih odluka, i pravo vrijeme da se pokrenete uz Proljetnu školu trčanja TK Triton!


Bez obzira jeste li tek na početku svog trkačkog puta ili se vraćate nakon zimske pauze, pridružite se besplatnom pokaznom treningu TK Triton, 02. ožujka u 10 sati na stadionu Kantrida.


Proljetna škola trčanja prilagođena je svima, bez obzira na kondiciju ili iskustvo. Treneri Proljetne škole trčanja će svaki Vaš korak učiniti važnim, kako bi vam trčanje postalo užitak. TK Triton, poznat kao Green Machine, čeka vas s osmijehom i pozitivnom energijom!, poručuju iz kluba.



Što možete očekivati:


Besplatni pokazni trening 02. ožujka u 10 sati na stadionu Kantrida.
Prilagodba treniranja prema vašim potrebama i početnom stanju.
Stručni nadzor i podrška na putu do vaših prvih 5, 7 ili 10 km.
Uzbudljivo proljetno trčanje na "Homo si teć" trci 20.04.2024.
Prijavi se odmah! Prijavnica


Cijena Proljetne škole trčanja: 30 € mjesečno. Termini treninga: Ponedjeljkom, srijedom i petkom od 18 do 19 sati na stadionu Kantrida.


Za sva pitanja i dodatne informacije, kontaktirajte nas na broj telefona 091/555-0966 ili putem e-maila tktriton@gmail.com.



pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...