POLUVRIJEME Rijeka vodi na Rujevici protiv Lokomotive!

Autor: Marina Pauletić 17.02.2024

hnk_rijeka_gol_

Pročitajte sažetak prvog poluvremena.

Rijeka – Završilo je prvo poluvrijeme utakmice Rijeka – Lokomotiva u kojoj se Rijeka bori za tri boda. Rujevica je puna, a trenutni rezultat je 2:0.

U 3' minuti Galešić je pokušao ispucati, loptu je blokirala Lokomotiva, ona se odbila do Čopa u kaznenom prostoru, ali napadač Lokomotive nije dobro zahvatio loptu. Nakon pritiska Obregona, Čavlina je loše ispucao loptu u 6' minuti i ostao na vrhu kaznenog prostora. Fruk je pokušao isprve matirati vratara Lokomotive, ali njegov udarac išao je ravno u Čavlinu. Dvije minute kasnije slijedi odlična kombinacija Bogojevića i Fruka. Otvorila je priliku za Pjacu čiji je udarac „špicom“ s 12 metara ukrotio Čavlina. Prvi gol za Rijeku slijedi u 10' minuti. Bogojević i Pjaca odigrali su odličan dupli pas, a Bogojević pogađa suprotni kut i zabija za 1:0!

labrovic-26519

Sedam minuta kasnije Galešićevu dugu loptu Pjaca je sjajno spustio za Fruka koji je ušao u kazneni prostor s lijeve strane, ali udarac je blokiran. U nastavku akcije Selahi je pucao s 18 metara, ali udarac je otišao daleko od gola. Pet minuta kasnije Fruk je gurnuo za Pjacu, udarac s lijeve strane kaznenog prostora nije bio precizan. U 23 ' minuti Pašalić je ubacio iz slobodnog udarca, obrana Lokomotive odbila je loptu na sjajan volej Fruka, ali Čavlina je bio spreman. Galešić dobiva žuti karton u 27' minuti. Tri minute kasnije Bogojević ponovno zabija uz asistenciju Radeljića za 2:0!

navijaci_pocast_slobodan_ruzic-94513

U 33' minuti slijedi loše ispucavanje Lokomotive. Selahi je gurnuo za Fruka koji je ostao sam u kaznenom prostoru, ali njegov udarac je blokiran. U 35' minuti lijep prodor Pašalića koji je ciljao bliži kut, no lopta je otišla pored gola. Pjaca je dugom loptom pronašao Pašalića u 42' minuti koji se riješio pratnje, ušao u kazneni prostor i snažno pucao, ali Čavlina je bio spreman. Duga lopta na Čopa u 45' minuti, Labrović je izašao s gola, napadač Lokomotive bio je brži od njega i Radeljića, ali udarac glavom otišao je pored gola.

navijaci_hnk_rijeka_-26789
pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...