Povratak VK Primorje EB u Premier regionalnu ligu

Autor: Sanja Monar 19.02.2023

vk_primorje_foto_by_vk Foto: VK Primorje EB

Nakon pet sezona, ovo je povratak u najelitnije regionalno natjecanje, a uvertira povratku su prvo mjesto u A1 Regionalnoj vaterpolo ligi, protekle i ove sezone.

Rijeka - -Nakon četiri odigrana turnira i posljednjim sučevim zviždukom, naši dečki su s 10 pobjeda i 1 porazom osigurali prvo mjesto u A1 Regionalnoj vaterpolo ligi, a koja prema Propozicijama ujedno i vodi u Premier regionalnu ligu od naredne sezone, javljaju iz Vaterpolo kluba Primorje EB.

Nakon pet sezona, ovo je, ističu, povratak u najelitnije regionalno natjecanje, a uvertira povratku su prvo mjesto u A1 Regionalnoj vaterpolo ligi, protekle i ove sezone. Premier regionalna liga u lijepim je uspomenama, a možemo se podsjetiti i trostrukog naslova prvaka Regionalne lige u razdoblju od 2013. do 2015.

-Ovo je ujedno i ispunjenje zacrtanog cilja s početka sezone, a nastavljamo s nastupom u Prvenstvu Hrvatske i nastojanjima za plasman u prve četiri momčadi Prvenstva, poručuju.

Čestitke igračima: Mauro Ivan Čubranić, Luka Babić, Kas Te Riele, Jaša Kadivec, Tin Brubnjak, Darko Brguljan, Niko Čubranić, Karlo Babić, Luka Tomić, Petar Muslim, Fabio Crippa, Viktor Tončinić, Mauro Dipić, Gabrijel Burburan, Roko Vuković, Borna Duvnjak Starčević predvođeni trenerom Igorom Hinićem i pomoćnim trenerom Bobanom Voštićem.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...