[VIDEO] Poznati su parovi polufinalnih utakmica košarkaškog Kupa Hrvatske „Krešimir Ćosić“

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 17.02.2022

izvlacenje_parova_kup_kresimir_cosic__1_

Završni turnir (F4) Kupa Hrvatske „Krešimir Ćosić“ odigrat će se 18. i 19. veljače u dvorani Centra Zamet.

Rijeka - U prvoj polufinalnoj utakmici snage će odmjeriti KK Cibona i KK Zadar, dok će u drugoj polufinalnoj utakmici zaigrati ekipe KK Split i KK Cedevita Junior.

Završni turnir (F4) Kupa Hrvatske „Krešimir Ćosić“ odigrat će se 18. i 19. veljače u dvorani Centra Zamet. Polufinalne utakmice odigrat će se u petak, prva je na rasporedu u 18 sati, druga u 20:30 sati, a finale je na rasporedu u subotu u 19 sati.

izvlacenje_parova_kup_kresimir_cosic__3_

Izvlačenju parova prisustvovali su zamjenica gradonačelnika Grada Rijeke Sandra Krpan, glavni tajnik Hrvatskog košarkaškog saveza Josip Vranković, trener Cibone Gašper Okorn, pomoćni trener Zadra Srđan Helbich, trener Splita Srđan Subotić i trener Cedevite Damir Mulaomerović.

Zadovoljstvo što se finale Kupa Hrvatske odigrava upravo u Rijeci koja u 2022. godini nosi titulu Europskog grada sporta izrazila je zamjenica riječkog gradonačelnika Sandra Krpan i dodala kako je i prvi Kup, 1992. godine održan upravo u Rijeci. „Znam da u Rijeci ima puno zaljubljenika u košarku i vjerujem da je pred nama uzbudljiv košarkaški vikend, stoga i ovim putem pozivam naše sugrađane da dođu i da pogledaju neku od utakmica“, istaknula je Krpan i dodala kako je u planu i daljnje ulaganje u sport od strane Grada Rijeke.

Izvlacenje-parova-olufinalnih-utakmica-kosarkaskog-kupa-RH-Kresimir-Cosic-8-901x600

Zahvalnost Rijeci na gostoprimstvu i zahvalu Riječkom sportskom savezu na pomoći u organizaciji uputio je glavni tajnik Hrvatskog košarkaškog saveza Josip Vranković i dodao kako su sve ekipe koje se natječu podjednako dobre. „Sve četiri ekipe imaju podjednake šanse za pobjedu i zadovoljan sam što će košarka još jednom pokazati sve svoje čari“, rekao je Vranković i dodao kako se nada kako će Hrvatski košarkaši savez i u budućnosti nastaviti s dobrom suradnjom s Gradom Rijeka.

Ulaznice za polufinale i finale utakmice mogu se kupiti na blagajni dvorane Centra Zamet te u Turističkom informativnom centru svaki dan od 9 do 18 sati, kao i na dan utakmice u dvorani Centra Zamet prije samo početka.

Valja napomenuti i kako će se polufinalne utakmice izravno prenositi na kanalu Arena Sport, dok će finale biti moguće gledati na programima HTV2 i Arena Sport.

Za ulaz u dvoranu bit će potrebno predočiti COVID putovnice.

VIDEO

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...