Proglašeni najuspješniji karatisti i karatistice u Primorskoj-goranskoj županiji

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 09.02.2022

Najuspjesniji_karatisti_PGZ

Na maloj svečanosti održanoj u okviru trećega kola Županijske lige proglašeni su najuspješniji županijski karatisti i karatistice, ali i članovi struke.

Rijeka - Karatisti TAD-a Boran Berak i Alessandra Hasani proglašeni su najuspješnijim karatistima Primorsko-goranske županije u borbama u konkurenciji seniora 2021. godini, a karate klub Zamet najuspješnijim kolektivom na maloj svečanosti održanoj u okviru trećega kola Županijske lige, što je održana u Centru Zamet. Renato Rešetar (Zamet) i Laura Fučik (Delta) najbolji su mlađi seniori, Nino Donadić (TAD) i Ema Sgardelli (Champion) laureati su u konkurenciji juniora, dok su najuspješnijim kadetima proglašeni Fran Host (Kastav) i Tea Sgardelli Ljatifi (Champion).

Karatisti Championa Mario Vranković i Katja Jurković zaslužili su titulu u konkurenciji 2007. godišta, njihovi klupski kolege Dino Jakovljević i Hanna Malkić u 2008. godištu, Kastavac Endi Katić i Noa Guščić (Champion) u 2009. godištu, Elias Josip Rudman (Krk Croatia) i Elena Gavran (Champion) u 2010. godištu, Luca Mrakovčić Wernoth (krk Croatia) i Gabi Skitarelić (TAD) u 2011. godištu, Mateo Pranjić (No kachi) i Klara Dujmović (Nevera) u 2012. godištu, Alen Keserović (Champion) i Amelia Victoria Cvetković Meier (Zamet) u 2013. godištu, dok su karatisti Krk Croatije Romano Barbalić i Lucija Bagara bili najuspješniji u 2014. godištu.

Dorian Fafanđel (Rab-Enpi) najuspješniji je mlađi senior u katama u 2021. godini, najbolji juniori su Antonio Matušan (Rab-Enpi) i Mirta Rustija (Zamet), dok je najuspješnijim kadetom proglašen Damjan Bravarić Ćilo (Rab-Enpi). Maro Renić (Rab-Enpi) bio je najbolji u 2007. godištu kataša, Ivano Tomičić (Rab-Enpi) i Morena Jakovašić (Opatija) slavili su u 2008. godištu, Gabriel Anđelić (Rab-Enpi) i Minela Makarević (Zamet) najbolji su u 2009. godištu, Duje Kac (Rab-Enpi) i Dora Rubinić (Zamet) u 2010. godištu, Niko Krstinić (Rab-Enpi) i Lena Žižak (Zamet) u 2011. godištu, Karlo Jukičić (Opatija) i Sara Memić (Zamet) u 2012. godištu, te Leon Stjepanović (Opatija) i Amelia Victoria Cvetković Meier (Zamet) u 2013. godištu. Kristijan Barković (Delta) i Tia Aničić (Opatija) najuspješniji su u 2014. godištu, titula je to kojom su se Din Jusufagić (Opatija) i Leona Milošević (Zamet) okitili su konkurenciji 2015. godišta, dok je Niko Žutelija (Zamet) proglašen najuspješnijim u parakarateu u 2007. godištu.

Prema tradiciji su nagrađeni i najuspješniji članovi struke županijskoga karatea, Miladin Matković (Zamet) najbolji je trener u katama i borbama, Miroljub Berak (TAD) proglašen je najboljim trenerom u borbama, dok je nagrada za struku u katama pripala Zdravku Naletini (Rab-Enpi).

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...