Prva HNL – juniori: Rijeka – Rudeš 1:1

Autor: Ivana Grabar 28.02.2022

juniori-rijeka Foto: HNK Rijeka

Rudeš je imao veći posjed, ali bez istaknutih prilika.

Rijeka - Juniori Rijeke i Rudeša remizirali su 1:1 u utakmici 18. kola Prve HNL.

Bila je to solidna utakmica obiju ekipa u kojoj je Rijeka povela, a gosti na kraju stigli do gola vrijednog boda. Nakon početka pritiska Rijeke, Rudeš se oslobodio. U 14. minuti Masala je pucao s 20 metara, Todorić nije uspio na pravi način ukrotiti loptu, ali sve je prošlo bez posljedica. Rudeš je imao veći posjed, ali bez istaknutih prilika.

U 28. minuti prijetila je Rijeka, nakon dodavanja Bodetića, Ameti je pucao iskosa. U 34. minuti Bodetić je pucao po sredini gola s 25 metara, golman je uz veliki napor odbio loptu u korner. I Rijeka je onda povela. Bilić je između dva igrača pronašao Couplanda u kaznenom prostoru koji je preciznim udarcem poentirao – 1:0.

Rijeka je bolje otvorila drugi dio, ali Rudeš se ponovo uspio nametnuti kako je utakmica odmicala. U 61. minuti nakon jedne visoke svijeće pred gol Rijeke, gosti su iskoristili neodlučnost domaće obrane i Vučković je zakucao loptu u mrežu sa šest metara – 1:1.

Četiri minute kasnije nova prilika Rudeša, Brajković je s ruba 16 metara pucao preko gola. Odmah nakon toga udarac Gajzelra obranio je vratar Rudeša.

Gosti su pak priliku imali u 73. minuti, volej Ambruša ipak nije završio u mreži, a taj pokušaj pratio je udarac Bossija (79′) sa 16 metara na drugoj strani. I onda je stigla najbolja prilika za Rijeku. U 80. minuti Radonjić je ubacio s lijeve strane, oštra lopta ispala je iz ruku vrataru Rudeša, ali Dujmović s nekoliko metara pucao je preko grede. Gosti su zaključili udarcem Vukića sa 17 metara kojega je Todorović obranio.

Fotogaleriju pogledajte na linku – https://bit.ly/3sqTVRP

Rijeka – Rudeš 1:1
Utakmica 18. kola Prve HNL – juniori: Rijeka – Rudeš 1:1 (1:0). Igralište u kampu HNK Rijeka. Sudac: Vedran Jelenčić (Kastav).
Strijelci: 1:0 Coupland (45′), 1:1 Vučković (61′).

RIJEKA: Todorović, Ušalj, Bodetić, Rudić, Dujmović, Ameti (od 59′ Gajzler), Coupland, Bilić (od 59′ Bossi), Valjan (od 17′ Franković), Posinković (od 78′ Ricov), Burčul (od 70′ Radonić).

RUDEŠ: Szczuka, Krušlin, Matas, Tonon, Stipić (od 78′ Vukić), Brajković (od 73′ Ambruš), Srbljinović, Mašala, Popovic (od 59′ Vučković), Gjaja, Tomašec (od 59′ Huljić).

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...