Prva HNL: Juniori Rijeke izgubili od Hajduka

Autor: Nikola Cvjetović 27.11.2023

nk_rijeka_nk_hajduk_juniori__1_

Rijeka je do boda mogla u samoj završnici utakmice. U 87. minuti Mikloš je probio lijevu stranu i ušao u kazneni prostor, koji iz neposredne blizine nije uspio svladati vratara Hajduka, a pokušaj iz odbijanca zaustavila je greda.

Rijeka - Juniori Rijeke poraženi su od Hajduka u utakmici 14. kola Prve HNL - 1:2.


U zanimljivom ogledu Rijeka je propustila osvojiti barem bod, koji bi prema tijeku utakmice bio zaslužen.


Prvih dvadesetak minuta igre ponudilo je puno trke i želje, ali bez konkretnijih rezultata.


U 25. minuti, nakon nekoliko brzih dodavanja, Pavić je izbio sam pred gol Rijeke, vratar Vučetić odličnom reakcijom obranio udarac, ali lopta se odbila prema golu i završila u mreži – 0:1.


Samo minutu kasnije Lončar je pucao s distance, Vučetić je obranio udarac i pokupio odbijanac.


U 28. minuti Momčilovski je srušen na rubu kaznenog prostora, ali njegov udarac iz slobodnog udarca završio je u živom zidu.


Rijeka je izjednačila u 32. minuti. Jedan ubačaja pred gol, obrana Hajduka nije dobro očistila. Lopta je došla do Jakca koji je ostao sam i poentirao – 1:1.


Bijeli su do gola mogli i u 55. minuti. Jakac se izborio za loptu na lijevoj strani, ušao u kazneni prostor i proigrao Momčilovskog koji je iz odlične situacije pucao ravno u vratara Hajduka.


Hajduk je poveo u 63. minuti. Vušković je odigrao loptu za Lončara koji je ostao sam i isprve prebacio vratara Rijeke – 1:2.


Hajduk je imao priliku u 71. minuti, Bačić se našao u dobroj situaciji, ali njegov udarac blokirao je Kitin.

nk_rijeka_nk_hajduk_juniori__2_

Rijeka je do boda mogla u samoj završnici utakmice. U 87. minuti Mikloš je probio lijevu stranu i ušao u kazneni prostor, koji iz neposredne blizine nije uspio svladati vratara Hajduka, a pokušaj iz odbijanca zaustavila je greda.

Rijeka – Hajduk 1:2

Utakmica 14. kola Prve HNL – juniori: Rijeka – Hajduk 1:2 (1:1). Igralište u kampu HNK Rijeka. Gledatelja: 150. Sudac: Antonio Melnjak (Rijeka).

Strijelci: 0:1 Pavić (25′), 1:1 Jakac (32′), 1:2 Lončar (63′).

Žuti kartoni: Begonja, Ćalušić, Bobanović, Hodak, Biočić, Vušković, Hrgović (Rijeka)

RIJEKA: Vučetić, Kitin, Bužić, Šuke, Zubović (od 84′ Došen), Medojević (od 68′ Mikloš), Jakac, Blečić, Momčilovski (od 68′ Žlibanović), Butić (od 57′ Bilajac), Valinčić (od 68′ Tešović).

HAJDUK: Bezeljak, Krstanović (od 90′ Šemiga), Ćalušić (od 46′ Bobanović), Reić (od 59′ Jurak), Lončar (od 87′ Antunović), Hodak, Begonja, Pavić (od 46′ Shahini), Bačić, Kavelj, Vušković.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...