Prva NL – kadeti: Vatromet golova u remiju Rijeke i Lokomotive

Autor: Tara Tomić 05.05.2024

kadeti,_rijeka foto - HNK RIJEKA

U odličnoj utakmici momčadi su na kraju podijelili bodove, a Rijeka je u dva navrata imala dva gola prednosti.

Rijeka - U odličnoj utakmici momčadi su na kraju podijelili bodove, a Rijeka je u dva navrata imala dva gola prednosti.

Rijeka je povela već u petoj minuti. Nakon odlične akcije po lijevoj strani, Thaqi je ubacio, obrana lokosa nije dobro reagirala i Živković je iz okreta poentirao – 1:0.

Drugi gol stigao je u 21. minuti. Nakon sjajne akcije i još bolje obrane vratara Lokomotive u nastavku akcije Podobnik je ubacio loptu s desne strane, lopta je preletjela sve i završila u mreži – 2:0.

Lokosi se nisu predavali i u igru su se vratili u 51. minuti. Gosti su izborili slobodan udarac na 17 metara, Radoš je prebacio živi zid i precizno pogodio – 2:1.

Bijeli su se još jednom vratili na dva gola prednosti u 61. minuti. Nakon ubačaja iz slobodnog udarca s lijeve strane, Čulina je bio najviši i lopta je završila u praznoj mreži nakon što je vratar Lokomotive krivo procijenio let i prerano izašao s gol crte.

I kad se činilo da bi bodovi mogli ostati u Rijeci, gosti su se ponovo vratili u igru.

U 71. minuti Popov je ušao u kazneni prostor Rijeke s desne strane, udarac se odbio od braniča Rijeke i završio u mreži – 3:2.

Šok je bio tim veći budući da je uoči drugog gola gostiju Rijeka imala odličnu kontru i kada su loptu već svi vidjeli u mreži, gosti su se spasili izbijanjem s crte.

Lokosi su na kraju stigli do boda u 88. minuti. Udarac Popova s distance nije bio opasan, ali stigao je u noge suigrača na rubu kaznenog prostora. Dva brza dodavanja bila su dovoljna da se otvori sjajna prilika za Meštrovića koji je poentirao za konačnih – 3:3.

Rijeka – Lokomotiva 3:3

Utakmica 25. kola Prve NL – kadeti: Rijeka – Lokomotiva 3:3 (2:0). Igralište u kampu HNK Rijeka. Gledatelja: 100. Sudac: Milan Kukuljan (Podkilavac).

Strijelci: 1:0 Živković (5′), 2:0 Podobnik (21′), 2:1 Radoš (51′), 3:1 Čulina (61′), 3:2 Popov (71′), 3:3 Meštrović (88′).

Žuti kartoni: Banković, Mady, Kovač (Rijeka), Mauzer (Lokomotiva).

RIJEKA: Kovač, Podobnik (od 34′ Vinarš), Miškulin, Kružić, Čulina (od 67′ Škalamera), Lekaj (od 18′ Mady), Živković, Banković (od 79′ Beviakva), Bačić, Frank (od 79′ Perica), Thaqi (od 87′ Šimetić).

LOKOMOTIVA: Kostopeč, Mauzer, Šimurina, Yefremov (od 46′ Copić), Radaković (od 46′ Godec), Pfeifer (od 46′ Vukoje), Tišljarić, Tomeljak (od 46′ Meštrović), Pernar (od 54′ Radić), Radoš (od 54′ Pavlović), Popov.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...