Prvašići iz OŠ Eugen Kumičić posjetili kamp HNK Rijeka

Autor: Portal Torpedo 10.12.2021

hnk rijeka eugen

Klub je postao bogatiji za 25 novih članova koji su spremno pozirali, a bilo je tu nogometaša, košarkaša, gimnastičara i karatistica uz puno pitanja i puno smijeha.

Rijeka – U petak su u goste kod HNK Rijeka stigli mališani iz 1.A razreda Osnovne škole Eugen Kumičić. U trenutku susreta na ulasku u kamp, najmlađi navijači dočekali su ih povicima: Rijeka, Rijeka!

Nestrpljivi, razigrani, veselih lica i crvenih obraščića krenuli su sa svojim učiteljicama u obilazak kampa, uz šalove, kape i dresovi koji su bili neizostavni odjevni dio. Klub je postao bogatiji za 25 novih članova koji su spremno pozirali, a bilo je tu nogometaša, košarkaša, gimnastičara i karatistica uz puno pitanja i puno smijeha.

Nakon posjeta press centru, mališani su obišli klupske urede, slikali se u tunelu, sjedili na klupi s koje prvotimci Rijeke prate utakmice, te zatim obišli cijeli kamp. Najmlađi su se zadržali na terenu Škole nogometa gdje su se zabavili uz pucanje penala i izvrsne obrane malenih vratara. Obilazak su završili u klupskom restoranu gdje su se počastili raznim voćem i upoznali sa važnošću zdrave prehrane.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...