Prvoligaški i drugoligaški vikend na riječkim nogometnim terenima - Krk na "neosvojivoj" Kantridi čeka Jadran Poreč

Autor: Nikola Cvjetović 21.09.2023

krk_grobnican_nogomet_2023__28_

U goste nam dolazi kvalitetan protivnik i ne smije nas zavarati to što su osvojili samo jedan bod. Možda imaju krizu rezultata, ali nemaju krizu igre. Istina je da su oni u nezahvalnoj situaciji, ali mi moramo misliti o nama i našoj igri, rekao je trener Krka uoči susreta s Porečanima.

Rijeka - Vikend na riječkim nogometnim terenima donosi pregršt zanimljivih nogometnih susreta.

U 7. kolu 1. NL Orijent na Krimeji dočekuje BSK Bijelo Brdo. Utakmica je zakazana u subotu, 23. rujna u 16 sati.

U 6. kolu 2. NL Grobničan će odmjeriti snage s Bjelovarom na Mavrincima u petak (22. rujna) u 16 sati, a dan kasnije u isto vrijeme na Kantridi će igrati Krk i Jadran Poreč. Nogometaši Krka nadaju se povratku na pobjedničke staze nakon teškog poraza, a vjeruju da će im u tome pomoći i njihova "neosvojiva utvrda" - Kantrida.

- Kantrida je naša neosvojiva tvrđava. Nadamo se da će tako biti i ovog vikenda, ali neće biti lako. U goste nam dolazi kvalitetan protivnik i ne smije nas zavarati to što su osvojili samo jedan bod. Možda imaju krizu rezultata, ali nemaju krizu igre. Istina je da su oni u nezahvalnoj situaciji, ali mi moramo misliti o nama i našoj igri. Ovo kolo za momčad najvjerojatnije neće konkurirati Matija Matulja i Karlo Milinović zbog zdravstvenih poteškoća, ali u konkurenciji su zadnja dva pojačanja Ivan Lucić i Ennio Travaglija, rekao je trener Krka Igor Tkalčević i pozvao navijače na "neosvojivu" Kantridi. Ipak, izrazio je želju za povratkom na Krk. Radovi na svlačionicama su pri kraju pa će tako uskoro postojati i standardi za nastup u prvoj nogometnoj ligi.

Nogometaši Opatije ovo kolo gostiju u Bjelovaru kod momčadi Mladost Ždralovi. Derbi sredine tablice igra se u subotu (23. rujna) u 16 sati.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...