„Put prema Premijer ligi“ na izložbenim panoima na Korzu

Autor: Portal Torpedo 22.07.2024

kosarkaska_lopta Foto: ilustracija

Izložba donosi niz atraktivnih fotografija koje prikazuju put riječkih košarkaša prema tronu prvoligaškog natjecanja.

Rijeka - Košarkaški klub Kvarner 2010 nositelj je kvalitete muške košarke u gradu Rijeci i njegovoj okolici. Svojim djelovanjem naslanja se na djelovanje Košarkaškog kluba Kvarner, koji je u Rijeci osnovan 1946. godine, te na ostale riječke košarkaške klubove, s kojima je čvrsto vezan u razvoju riječke košarkaške mladosti, čineći vrh riječke košarkaške piramide. Ne treba nikako zaboraviti niti još ranije pionire košarkaškog sporta u Rijeci, koji su započeli organizirano bavljenje ovim sportom prije ravno stotinu godina. Ova je godina posebno svečana za košarkaše i upravu Kluba, kao i brojne riječke ljubitelje košarke, jer su se u njoj košarkaši KK Kvarnera 2010 kao prvaci Prve hrvatske košarkaške lige plasirali u Premijer ligu, vraćajući riječku košarku u hrvatsku košarkašku elitu.

Tim povodom na izložbenim panoima na riječkom Korzu od 23. srpnja do 2. kolovoza bit će postavljena izložba „Put prema Premijer ligi“, gdje je u nizu atraktivnih fotografija prikazan put riječkih košarkaša prema tronu prvoligaškog natjecanja. Posebno mjesto u tom nizu zauzimaju fotografije slavlja košarkaša Kvarnera 2010 pred dupkom ispunjenim tribinama riječke dvorane na Kozali, te sportske fotografije s pojedinih utakmica, koje zorno prikazuju s koliko su žara, entuzijazma ali i košarkaškog znanja riječki košarkaši brodili ovim natjecanjem.

Ovim putem pozivamo sve građane grada Rijeke i sve zaljubljenike u košarkaški sport da obiđu ovu izložbu i time daju podršku našem klubu u nastupajućoj sezoni elitne Premijer lige. Sigurni smo da će se tako i ove godine ponoviti kadrovi s izloženih fotografija, gdje naši košarkaši slave pobjede pred ispunjenim riječkim tribinama.

Sportski pozdrav našoj Rijeci! Vidimo se na Korzu i u našoj dvorani!

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...