Riječani sudjelovali na međunarodnom judo turniru „Kup Labinske republike“ i osvojili brojne medalje

Autor: Marina Pauletić 05.03.2023

labin-86213

Riječani su osvojili veliki broj medalja te su u ukupnom plasmanu osvojili 2. mjesto iza Istarskog borca iz Pule.

Labin/Rijeka - Na tradicionalnom međunarodnom judo turniru „Kup Labinske republike“, održanom jučer u Labinu, nastupio je 431 natjecatelj iz 29 klubova Hrvatske, Slovenije i BiH. Riječani su osvojili veliki broj medalja pa je u ukupnom plasmanu Judo klub Rijeka osvojio 2. mjesto iza Istarskog borca iz Pule.

U kategoriji djevojčica do 8 godina Uma Turina osvojila je 3. mjesto, a Sarah Ridžal 2. mjesto. U istoj kategoriji dječaka Filip Čekada i Filip Šimić osvojili su 1. mjesto, dok je Viktor Kuiš osvojio 2. mjesto. U kategoriji djevojčica do 10 godina prve su bile Petra Bilić i Mia Turnšek, druga je bila Enya Jelovčić, a 3. Olivia Simcich. Što se tiče dječaka do 10 godina, prvi je bio Jasmin Hadžić, a treći su bili Noel Milić i Vice Brtan.

U kategoriji djevojčica do 12 godina prva su mjesta osvojile Paola Mrđen i Korina Grivičić, dok je Ena Turnšek bila 3. U kategoriji dječaka do 12 godina prva su mjesta osvojili Filip Klanjac i Gašpar Čavrak, drugo je mjesto osvojio Darin Eržić, dok su treći bili Nikko Srdoč, Marko Turina, Liam Rogić, Patrik Pavlić i Karlo Buovac.

labin

Djevojčice do 14 godina bile su vrlo uspješne pa su tako prva mjesta osvojile Neli Starčević, Klara Fabijanić i Nadia Ridžal. U kategoriji dječaka do 14 godina drugo je mjesto osvojio Matija Smojver, a na treće su mjesto zasjeli Lukas Madunić, Ivano Belančić, Amar Hadžić, Karlo Saršon i Niko Stošić.

U kategoriji djevojčica do 16 godina treće je mjesto osvojila Mia Ravkin, a u kategoriji dječaka prvi je bio Arman Ridžal, dok su treći bili Paulo Starčević i Danis Emšo.

U kategoriji kadeta do 18 godina drugi su bili Marino Arzon i Karlo Perica, dok je treći bio Bartol Oršić. U kategoriji seniora drugi je bio Kenan Palangić, a u kategoriji vetarana Palangić je osvojio prvo mjesto.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...