Riječki kickboksač Mladen Kujundžić prvak FEA-ine poluteške kategorije

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 18.12.2022

mladen_kujundzic

Mladen Kujundžić je do pobjede došao nakon pet rundi

Rijeka - Mladen Kujundžić osvojio je FEA-in pojas u poluteškoj kategoriji u Ciorescuu u Moldaviji, pobijedivši nakon pet rundi Alexandrua Burduju, i to podijeljenom sudačkom odlukom.

Ovo nije prvi put da su se ova dva borca susrela, borili su se i u 2019. godini kada je Mladen također pobijedio. Svoje dojmove nakon 28. pobjede u karijeri Mladen je podijelio i putem Facebooka:

"Pobjedio sam…ja sam novi prvak FEA-e u -95kg, jako sam želio ovu pobjedu više od Borduje i zato sam uspio, hvala svima koji su me podržavali i vjerovali u mene, prvi put u karijeri sam se borio na 5 rundi i za titulu, ne znam šta bih pisao ali imao sam potrebu javiti se svima, lako mi je kad vidim koliku podršku imam od vas.
Hvala dragom Bogu što mi je dao toliku snagu i zdravlje da izdržim sve ovo, hvala mojim trenerima Luka Brkljača Ivanu, Romanu što prate i prolaze sve skupa sa mnom ovo,hvala cijelom Dynamite Gymu i svima koji su uključeni u moje treninge. Hvala FEA-i na pruženoj prilici. Ovo je moja najvažnija pobjeda u karijeri, a sad idem odmarat i jedva čekam doma zagrlit svoje cure i podijelit s njima suze radosnice. Živjeli!"

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...