Rijeka - Dinamo: Obavijesti za navijače

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 10.04.2022

armada_navijaci_hnk_rijeka

Pozivaju se svi navijači da kao nekada na utakmicu dođu odjeveni u bijele majice ili dresove i sa sobom ponesu šal najdražeg kluba te pruže gromoglasnu podršku igračima Rijeke!

Rijeka - Nogometaši Rijeke danas (Stadion HNK Rijeka, 20 sati) dočekuju Dinamo u utakmici 30. kola Hrvatski telekom Prve lige.

Zbog povećanog interesa ulazi na stadion se otvaraju već u 18:30 sati, a prodaja ulaznica za navijače HNK “Rijeka” je na zapadnim blagajnama na dan utakmice u vremenu od 16 sati, a na istočnim blagajnama od 18:30 sati.

Za ulaz na stadion više nije potrebna EU digitalna Covid potvrda.

Prodaje ulaznica na dan utakmice za gostujuće navijače GNK Dinamo neće biti na stadionu HNK Rijeka. Također, zbog sigurnosnih razloga navijačima s obilježjima GNK Dinamo neće biti dopušten ulaz na ostale tribine već samo na južnu tribinu namijenjenu gostujućim navijačima.

S obzirom da se očekuje dolazak većeg broja gledatelja i pojačane sigurnosne provjere oko stadiona i na ulazima, mole se navijači da krenu što je ranije moguće na stadion kako bi se izbjegle gužve na ulazima pred sam početak utakmice. Uz personaliziranu ulaznicu potrebno je imati i osobni dokument s fotografijom (osobna, vozačka ili putovnica).

Iz kluba pozivaju sve navijače na fer i korektno navijanje te mole da se suzdrže od prekomjerne alkoholiziranosti, posjedovanja i uporabe pirotehničkih sredstava, svih oblika diskriminacijskog ponašanja, bacanja predmeta (čaša, kovanica, upaljača i sl.) i neovlaštenog ulaska odnosno utrčavanja u natjecateljski prostor.

Iz kluba posebno apeliraju na sve navijače da se suzdrže od svih oblika govora mržnje (na temelju rasne, nacionalne, vjerske, regionalne i druge osnove), utrčavanja i bacanja bilo kakvih predmeta na travnjak kako bi se izbjegle rigorozne sankcije za sve u vidu novčanih kazni, zabrana dolaska na utakmice i zatvaranja tribina ili stadiona za gledatelje.

Pozivaju se svi navijači da kao nekada na utakmicu dođu odjeveni u bijele majice ili dresove i sa sobom ponesu šal najdražeg kluba te pruže gromoglasnu podršku igračima Rijeke.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...