Rijeka – Dinamo: priopćenje za navijače

Autor: Marina Pauletić 11.11.2023

rijeka_lille_navijaci_ Foto: arhiva

Stadion je prije više dana rasprodan pa samim time nema niti prodaje ulaznica na blagajnama.

Rijeka - Nogometaši Rijeke u nedjelju (Stadion HNK Rijeka, 19 sati) dočekuju Dinamo u utakmici 15. kola SuperSport HNL-a.

Ulazi na stadion za gledatelje se otvaraju u 17:30 sati, a s obzirom da će se poduzimati stroge sigurnosne mjere i da se očekuje dolazak većeg broja gledatelja mole se svi navijači da krenu što ranije na stadion kako bi se izbjegle gužve na ulazima pred sam početak utakmice.

Stadion je prije više dana rasprodan pa samim time nema niti prodaje ulaznica na blagajnama.

Prostor za parkiranje vozila riječkih navijača koji se nalazi neposredno uz kružni tok kod ulaza na sjevernu tribinu stadiona i na koji se ulazi preko kružnog toka bit će otvoren od 16 sati do ispunjenja kapaciteta te se isti zatvara 2 sata nakon utakmice.

„Sve ulaznice su personalizirane te molimo sve posjetitelje da na ulazu u stadion uz ulaznicu obavezno posjeduju osobni dokument s fotografijom (osobna, putovnica ili vozačka dozvola) radi utvrđivanja istovjetnosti podataka na ulaznici i dokumentu. U slučaju da posjetitelj nema osobni dokument (osobna, putovnica ili vozačka dozvola) neće mu biti dozvoljen ulaz na stadion“, poručili su iz kluba.

Zbog sigurnosnih razloga posjetiteljima s obilježjima GNK „Dinamo“ biti će dopušten ulaz isključivo na južnu tribinu namijenjenu gostujućim navijačima.

„Pozivamo sve naše navijače na sportsko i korektno navijanje te molimo da se suzdržite od prekomjerne alkoholiziranosti, posjedovanja i uporabe pirotehničkih sredstava, svih oblika diskriminacijskog ponašanja, bacanja predmeta (čaša, kovanica, upaljača i sl.) i neovlaštenog ulaska odnosno utrčavanja u natjecateljski prostor“, kazali su iz HNK Rijeka.

„Posebno molimo sve naše navijače da se suzdrže od svih oblika govora mržnje (na temelju rasne, nacionalne, vjerske, regionalne i druge osnove), neovlaštenog ulaska i bacanja bilo kakvih predmeta u natjecateljski prostor kako bi se izbjegle rigorozne sankcije za sve nas u vidu novčanih kazni, zabrana dolaska na utakmice i zatvaranja tribina ili cijelog stadiona za gledatelje. Hvala vam na podršci. Zajedno smo Rijeka!“, zaključili su iz HNK Rijeka.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...