Rijeka – Hajduk: obavijest za navijače

Autor: Marina Pauletić 06.04.2024

rijeka_istra_armada_2024__1_ Foto: arhiva

Zbog sigurnosnih razloga navijačima s obilježjima HNK „Hajduk“ neće biti dopušten ulaz na ostale tribine osim na južnu tribinu.

Rijeka - Nogometaši Rijeke u nedjelju (Stadion HNK Rijeka, 19.30 sati) dočekuju Hajduk u utakmici 29. kola SuperSport HNL-a.

- Ulazi na stadion za gledatelje se otvaraju dva sata prije početka utakmice u 17:30 sati, a s obzirom da će se poduzimati stroge sigurnosne mjere i da se očekuje dolazak većeg broja gledatelja molimo sve naše navijače da krenu što ranije na stadion kako bi se izbjegle gužve na ulazima pred sam početak utakmice.
Stadion je rasprodan pa samim time na dan utakmice nema niti prodaje, a niti mogućnosti zamjene podataka na ulaznicama na blagajnama, poručuju iz HNK Rijeka.

- Sve ulaznice su personalizirane te molimo sve posjetitelje da na ulazu u stadion uz ulaznicu obavezno posjeduju osobni dokument s fotografijom (osobna, putovnica ili vozačka dozvola) radi utvrđivanja istovjetnosti podataka na ulaznici i dokumentu. U slučaju da posjetitelj nema osobni dokument (osobna, putovnica ili vozačka dozvola) neće mu biti dozvoljen ulaz na stadion, navode iz HNK Rijeka.

Zbog sigurnosnih razloga navijačima s obilježjima HNK „Hajduk“ neće biti dopušten ulaz na ostale tribine osim na južnu tribinu namijenjenu gostujućim navijačima. Ulaz na gostujuću južnu tribinu također se otvara dva sata prije početka utakmice odnosno u 17:30 sati. Nema prodaje ulaznica za gostujuće navijače na dan utakmice na stadionu HNK Rijeka.
Prostor za parkiranje vozila naših navijača koji se nalazi neposredno uz kružni tok kod ulaza na sjevernu tribinu stadiona i na koji se ulazi preko kružnog toka biti će otvoren od 16:30 sati do ispunjenja kapaciteta te se isti zatvara 2 sata nakon utakmice.

- Pozivamo sve naše navijače na sportsko i korektno navijanje te molimo da se suzdržite od prekomjerne alkoholiziranosti, posjedovanja i uporabe pirotehničkih sredstava, svih oblika diskriminacijskog ponašanja, bacanja predmeta (čaša, kovanica, upaljača i sl.) i neovlaštenog ulaska odnosno utrčavanja u natjecateljski prostor, govore iz HNK Rijeka.

- Posebno apeliramo na sve naše navijače da se suzdrže od svih oblika govora mržnje (na temelju rasne, nacionalne, vjerske, regionalne i druge osnove), neovlaštenog ulaska i bacanja bilo kakvih predmeta (čaša, navijačkih rekvizita i sl.) u natjecateljski prostor kako bi se izbjegle rigorozne sankcije za sve nas u vidu visokih novčanih kazni, zabrana dolaska na utakmice i zatvaranja tribina ili cijelog stadiona za gledatelje u predstojećim vrlo važnim utakmicama, zaključuju iz HNK Rijeke.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...