Rijeka – Hajduk: priopćenje za navijače

Autor: Sanja Monar 15.04.2023

wp-content/uploads/2021/12/navija%C4%8Di-HNK-Rijeka.jpgFoto: Arhiva

U ovom trenutku u prodaji je ostao još samo manji broj (80-ak) ulaznica za sjevernu tribinu koje se prodaju isključivo članovima HNK „Rijeka“ i kluba navijača „Armada“.

Rijeka - Uoči nadolazećeg sutrašnjeg Jadranskog derbija, HNK Rijeka objavila je obavijest za navijače.

U nastavku prenosimo priopćenje u cijelosti...

Nogometaši Rijeke u nedjelju dočekuju Hajduk (Stadion HNK Rijeka, 18 sati) u utakmici 29. kola SuperSport HNL-a.

Ulazi na stadion za gledatelje se otvaraju u 16:30 sati, a s obzirom da će se poduzimati stroge sigurnosne mjere i da se očekuje dolazak većeg broja gledatelja molimo sve naše navijače da krenu što ranije na stadion kako bi se izbjegle gužve na ulazima pred sam početak utakmice.

U ovom trenutku u prodaji je ostao još samo manji broj (80-ak) ulaznica za sjevernu tribinu koje se prodaju isključivo članovima HNK „Rijeka“ i kluba navijača „Armada“. Prodaja preostalih ulaznica za navijače HNK „Rijeka“ biti će na zapadnim blagajnama na dan utakmice u vremenu od 14 sati, a na istočnim blagajnama od 15 sati, a trajat će do rasprodaje stadiona.

Sve ulaznice su personalizirane te molimo sve posjetitelje da na ulazu u stadion uz ulaznicu obavezno posjeduju osobni dokument s fotografijom (osobna, putovnica ili vozačka dozvola) radi utvrđivanja istovjetnosti podataka na ulaznici i dokumentu.

Zbog sigurnosnih razloga navijačima s obilježjima HNK „Hajduk“ neće biti dopušten ulaz na ostale tribine osim na južnu tribinu namijenjenu gostujućim navijačima.

Pozivamo sve naše navijače na sportsko i korektno navijanje te molimo da se suzdržite od prekomjerne alkoholiziranosti, posjedovanja i uporabe pirotehničkih sredstava, svih oblika diskriminacijskog ponašanja, bacanja predmeta (čaša, kovanica, upaljača i sl.) i neovlaštenog ulaska odnosno utrčavanja u natjecateljski prostor.

Posebno apeliramo na sve naše navijače da se suzdrže od svih oblika govora mržnje (na temelju rasne, nacionalne, vjerske, regionalne i druge osnove), neovlaštenog ulaska i bacanja bilo kakvih predmeta u natjecateljski prostor kako bi se izbjegle rigorozne sankcije za sve nas u vidu novčanih kazni, zabrana dolaska na utakmice i zatvaranja tribina ili cijelog stadiona za gledatelje.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...