Rijeka – Honved: generalka otvorena za pretplatnike kluba

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 10.01.2023

grupna_hnk_rijeka-86459

Za sve pretplatnike, koji će imati besplatan ulaz, bit će otvorena zapadna tribina, te pješčani parking koji će biti otvoren do popunjenja kapaciteta.

Rijeka - Nogometaši Rijeke u petak dočekuju mađarski Honved (Stadion HNK Rijeka, 17 sati) u posljednjoj pripremnoj utakmici pred nastavak drugog dijela sezone. Utakmica protiv mađarskog prvoligaša bit će otvorena za pretplatnike HNK Rijeka u sezoni 2022./2023. Za sve pretplatnike, koji će imati besplatan ulaz, bit će otvorena zapadna tribina, te pješčani parking koji će biti otvoren do popunjenja kapaciteta. Stadion se otvara u 16.30 sati.

Honved je u pripremnom periodu odmjerio snage i s Lokomotivom (0:0) i Osijekom (2:1), a trenutno zauzima predposljednje mjesto u mađarskom prvenstvu, ali isto tako zaostaje samo pet bodova za petoplasiranim Zalaegerszegijem. U redovima mađarskog Honveda igra i Luka Capan koji je uspješno igrao u redovima Rijeke tri i pol godine i upisao 90 nastupa u bijelom dresu. Da je ekipa odradila dobar posao u vrijeme Lukinog boravka u Rijeci najbolje svjedoče dva Kupa Hrvatske i plasman u Europsku ligu, dva druga i dva treća mjesta u prvenstvu Hrvatske.

Rijeka će drugi dio sezone u HNL-u otvoriti gostovanjem kod Osijeka u Gradskom vrtu (subota, 21. siječnja 15 sati).

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...