Rijeka – Lille: Svi u bijelom na Rujevicu!

Autor: Marina Pauletić 30.08.2023

rijeka_lille_ Foto: arhiva

Zbog povećanog broja posjetitelja ulazi na stadion se otvaraju u 18:45 sati.

Rijeka - Nogometaši Rijeke u četvrtak (Stadion HNK Rijeka, 20.15 sati) dočekuju Lille u uzvratnoj utakmici playoffa Konferencijske lige.

Zbog povećanog broja posjetitelja ulazi na stadion se otvaraju ranije, odnosno u 18:45 sati, a s obzirom da je stadion prije par dana rasprodan neće biti prodaje ulaznica na dan utakmice.

Prostor za parkiranje vozila navijača, koji se nalazi neposredno uz kružni tok kod ulaza na sjevernu tribinu stadiona, i na koji se ulazi preko kružnog toka bit će otvoren od 17 sati do ispunjenja kapaciteta, te se isti zatvara dva sata nakon utakmice.

„Zbog dolaska većeg broja posjetitelja te pojačanih sigurnosnih mjera na ulazima molimo sve naše navijače da krenu što je ranije moguće na stadion kako bi se izbjegle gužve na ulazima pred sam početak utakmice“, poručuju iz HNK Rijeka.

„Naglašavamo da su ulaznice personalizirane (na ime i prezime nositelja) i da je za ulaz na stadion obvezan i osobni dokument s fotografijom (osobna, putovnica ili vozačka) radi provjere istovjetnosti podataka na ulaznici i dokumentu“, važna je napomena.

„Pozivamo sve naše navijače na fer i korektno navijanje te vas molimo da se suzdržite od skandiranja pogrdnih diskriminacijskih poruka (cigane, tzv. hukanja i sl.) i bacanja čaša (predmeta) u teren zbog čega klub može biti kažnjen zatvaranjem dijela ili cijelog stadiona u idućim utakmicama“, navedeno je dalje.

Uz prethodno navedeno posebno mole se navijači da se ne zadržavaju na stepenicama i prolazima tribina tijekom utakmice kako bi se izbjegle rigorozne sankcije za sve, u vidu novčanih kazni, zabrana dolaska na utakmice i zatvaranja tribina ili stadiona za gledatelje.

„Dođite na stadion svi u bijelom, zbog onog što najbolje znate, a to je gromoglasno navijanje i fanatična podrška svih tribina našoj mladoj momčadi na putu u grupnu fazu Konferencijske lige“, pozvali su iz HNK Rijeka.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...