Rijeka pobijedila Opatiju u pripremnoj utakmici

Autor: Marina Pauletić 29.04.2024

hnk_rijeka_nk_opatija

Konačni rezultat postavio je Bilajac.

Rijeka - Nogometaši Rijeke pobijedili su Opatiju rezultatom 3:0 u pripremnoj utakmici odigranoj na stadionu HNK Rijeka. Priliku su dobili igrači koji su manje igrali na zadnjim utakmicama, uz Marića, Jankovića, Radeljića i Obregona koji su u nedjelju igrali u Kranjčevićevoj ulici.

Rijeka je počela u visokom ritmu i u prvih 15-ak minuta stvorila pregršt prilika pred golom Opatije. U 8. minuti Grgić je ubacio s desne strane a Marić glavom pogodio za 1:0.

U 11. minuti Petrovič je osvojio loptu i proigrao Jankovića koji je ušao s lijeve strane i s 15-ak metara zabio u bliži kut 2:0.

Konačni rezultat postavio je Bilajac koji je u 70. minuti na drugoj vratnici dočekao ubačaj Čabraje s lijeve strane i isprve pogodio pod gredu – 3:0.

Imala je i Opatija svoje prilike, najviše preko hitrog Ajayija, ali ni Zlomislić ni Todorović nisu morali intervenirati.

Rijeka – Opatija 3:0

RIJEKA Stadion HNK Rijeka. Sudac: Marin Rožman (Rijeka). Strijelci: 1:0 Marić (8’), 2:0 Janković (11’), 3:0 Bilajac (70’).

RIJEKA: Zlomislić, Bogojević, Banda, Grgić, Marić, Dilaver, Petrovič, Čabraja, Veiga, Janković, Radeljić (još su igrali: Todorović, Pavlović, Kitin, Yansane, Medojević, Obregon, Bilaja, Blečić).

OPATIJA: Balent, Grujević, Iskrić, Marshall, Malinić, Furijan, Grbac, Čulina, Ajayi, Tadić, Kašiković (još su igrali: Stanić, Baraba, Kvezić, Bujas, Beno, Jelshin).

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...