Rijeka uvjerljiva protiv Triglava iz Kranja

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 06.07.2022

hnk_rijeka_triglav FOTO: HNK Rijeka

Rijeka je došla do treće pobjede ovih priprema (nakon pobjeda nad Brinjem i Radničkim).

Rijeka - Nogometaši Rijeke uvjerljivo su pobijedili drugoligaša iz Kranja. U uvodnim su minutama prijetili su i jedni i drugi, a prvih sat vremena igrali se po žestokoj kiši i vjetru.

Bijeli su poveli preko Bušnje koji je u sedmoj lagano u donji desni kut kranjske mreže poslao jedan prizemni ubačaj s lijeve strane.

Na 2:0 povisio je mladi golgeter Matija Frigan na asistenciju Karrice (31′), a za 3:0 zabio je Filip Dujmović odličnom solo-akcijom i realizacijom s lijeve strane u suprotni kut.

S 3:0 se otišlo na odmor, već nakon četiri minute Lepinjica povećava na 4:0, u 53. minuti, Triglav smanjuje na 4:1, a potez utakmice u 69. minuti vuče kapetan i majstor Haris Vučkić.

Slobodnjak s 20 metara malo zdesna i… ‘suhi list’ ljevicom u rašlje. U prošloj provjeri s ljubljanskim Bravom sjajan je goil postigao Karrica, a sad je nogometnu raskoš demonstrirao vođa ove generacije, Haris Vučkić.

Nakon fantastičnog gola u Kranjskoj je Gori i zasjalo sunce, a rezultat se do kraja nije mijenjao i Rijeka je došla do treće pobjede ovih priprema (nakon pobjeda nad Brinjem i Radničkim).

Rijeka u srijedu igra posljednji pripremnu utakmicu za vrijeme boravka u Sloveniji, odmjerit će snage sa Spartom iz Praga od 17 sati u Villachu.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...