[RUKOMET] Zamećani do boda u derbiju kola na krilima Marka Pikeca

Autor: Nikola Cvjetović 12.11.2023

Rukomet_zAMET_3

Derbi 7. kola Prve HRL jug, između Zameta i Zadra 1954 završio je remijem (28:28).

Rijeka - Derbi 7. kola Prve HRL jug, između Zameta i Zadra 1954 završio je remijem (28:28). Marko Pikec bio je nerješiva engima za zadarsku obranu te mrežu protivnika zatresao deset puta. Precizan je bio i Dario Černeka koji mu se pridružio s pet postignutih golova.


- Kako se i najavljivalo, naše seniore je u zadarskoj dvorani Mocire dočekao vrlo ozbiljan i težak protivnik - odlična ekipa RK Zadar 1954, koja se također bori za sam vrh tablice i ulazak u Premijer ligu. Već u prvim minutama izazovnog i napetog susreta domaćin je poveo s četiri pogotka prednosti, ali borbeni Zamećani nisu posustali. Uspješno sustižu zaostatak te se utakmica nastavlja valjati na valovima izjednačenosti do 42. minute kada se naši seniori rezultatski odvajaju, no ne zadugo. U samom finišu susreta osjetio se umor i blagi pad koncentracije naše ekipe koju spretni Zadrani dobro koriste i polako tope našu prednost.
Iako predvođeni raspucanom ljevicom Marka Pikeca, koji je bio nerješiva zagonetka zadarske obrane, igrači trenera Matea Hrvatina ne uspijevaju nastaviti pobjednički niz, ali se u Rijeku ne vraćaju praznih ruku remizirajući današnji susret sa 28:28, stoji na Facebook stranicama RK Zamet.

Za Zamet su igrali: Zena, Krstić, Černeka 5, Dizdar 2, Vučko, Islamović, Tomljanović 2, Perić, Ogurlić 1, Viskić, Kezić 2, Reljanović, Pikec 10, Golik 3, Krapić, Perkov 3.

Poredak: Zamet 13, Zadar 1954 11, Dubovac-Gaza 10, Rovinj 10, Umag 8, Ardiaei 8, Buzet 6, Hrvatski dragovoljac 4, Split 4, MB 07 2, Arena - Pula i Kozala bez bodova.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...