[RUKOMET] Zamećanke stigle do treće prvenstvene pobjede

Autor: Nikola Cvjetović 23.09.2024

zrk_zamet-29106

Zamet - Trešnjevka 36:25 (17:11)

Rijeka - Rukometašice Zameta stigle su do treće prvenstvene pobjede u trećem kolu Prve HRL. Zamećanke su na domaćem parketu pred 100-ak gledatelja bile bolje od Trešnjevke i uvjerljivo slavile s 36:25 (17:11). Pobjeda je to koja im je osigurala trenutno vodeće mjesto na tablici. U redovima domaćih gotovo sve igračice bile su izuzetno raspoložene i upisale se u listu strijelaca, a najraspoloženije među njima bile su Mirna Brusić i Nikolina Pleša, koje su svaka postigle po pet golova.

Atmosfera na utakmici bila je dodatno začinjena svečanim trenutkom kada su predsjednica kluba ŽRK Zamet, Iva Lesjak, i kapetanica Iva Tabar uručile prigodne poklone Luciji Grozdanić i Mirni Brusić u čast njihovog sjajnog uspjeha s mlađom juniorskom reprezentacijom Hrvatske – osvajanja sedmog mjesta na Svjetskom prvenstvu održanom u Kini. Ova gesta poslala je jasnu poruku o ponosu koji klub osjeća prema svojim mladim nadama i njihovim međunarodnim uspjesima, poručili su iz ŽRK Zamet.

ZAMET: Šegota, Troskot 4, Vukelić 1, Debelić Šestan 4, Budić 1, Tabar 4, Pleša 5, Brusić 5, Pleše 4, Leverić, Grozdanić, Černeka 2, Svast 1, Kovačević 1, Šutović 4, Vujisić.

TREŠNJEVKA: Havranek 2, Zagorc 1, Koprek 1, Bajkuša 1, Petković 3, Pudić, Laco 2, Dunđerović, Nemčić 2, Bilandžić 3, Dičak 7, Renić, Zubac 3.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...