Rukometaši Zameta dočekuju ekipu Varaždina

Autor: Marina Pauletić 30.10.2022

islamovic

Utakmica će se igrati u Centru Zamet.

Rijeka - Rukometaši Zameta u 7. kolu Paket24 Premijer lige dočekuju ekipu Varaždina, koja je u proteklom kolu poražena od Dubrave, dok su Zamećani poraženi na gostovanju protiv ekipe Gorice. Utakmica se igra danas u Centru Zamet s početkom u 18 sati i uz izravan prijenos na Sportskoj televiziji.

„Iza nas je negativan niz kojeg želimo prekinuti utakmicom protiv Varaždina. Dobro smo se pripremili za ovu utakmicu i uz dobar pristup od prve minute vjerujem da možemo doći do toliko važnih bodova. Svi igrači spremno dočekuju utakmicu i vjerujem da ćemo uspjeti na utakmicu prenijeti ono što smo uigravali na treningu“, kazao je Mateo Hrvatin, trener RK Zamet.

„Na početku prvenstva smo zaista imali neugodan raspored. Od šest odigranih kola samo smo dvije utakmice odigrali kod kuće. Sad kreće niz od tri domaće utakmice i vjerujem da ćemo već u prvoj ostvariti pobjedu jer to bi nam puno značilo uoči ostale dvije utakmice. Protiv Varaždina smo znali odigrati dobrih utakmica i dat ćemo sve od sebe da upišemo dva boda“, izjavio je Dino Islamović, igrač RK Zamet.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...