Rukometaši Zameta počeli s pripremama

Autor: Sanja Tumara 02.08.2022

RK_Zamet_centar_zamet_pripreme Foto: Foto Kurti

Nova sezona počinje 10. rujna. Premijerligaši su i ove godine podijeljeni u 2 skupine po 8 ekipa, a u skupini sa Zametom nalaze se i Nexe, Gorica, Dubrava, Varaždin, Rudar, Metković Mehanika i Ribola Kaštela.

RIJEKA – Odmor je gotov, rukometaši RK Zameta prvi su se put okupili uoči nove natjecateljske sezone. Prvog dana priprema treneru Igoru Marijanoviću i kondicijskom treneru Emilu Baltiću u Centru Zamet odazvali su se Tino Viskić, Ivo Palačković, Damir Vučko, Antonio Tomaš, Tomislav Smokrović, Nikola Njegovan, Matija Perkov, Dino Islamović, Karlo Devčić, Danijel Deželjin, Fabijan Ljevar, Franko Grbac, Marko Pikec i Mateo Milih. S prvog treninga opravdano su izostala četvorica mladih hrvatskih reprezentativaca koji su na reprezentativnim okupljanjima te će se pripremama priključiti naknadno. Igračima su se, uz trenera Marijanovića, obratili i predsjednik Kluba Vedran Devčić i direktor Vedran Babić.
Nova sezona počinje 10. rujna gostujućom utakmicom protiv ekipe Dubrave, nakon čega slijedi još jedno gostovanje, kod ekipe Metković Mehanike koja je prošle sezone izborila ulazak u najviši rang natjecanja. Premijerligaši su i ove godine podijeljeni u 2 skupine po 8 ekipa, a u skupini sa Zametom nalaze se i Nexe, Gorica, Dubrava, Varaždin, Rudar, Metković Mehanika i Ribola Kaštela.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...