Rukometaši Zameta slavili u Senju u 2. kolu Hrvatskog kupa

Autor: Nikola Cvjetović 16.11.2023

Rukomet_zAMET_4

Usprkos mnogih tehničkih pogrešaka i propusta u obrani naša kvaliteta i široka klupa nas je dovela do pobjede. Čestitao bi suigračima i ekipi Senja na odlicnoj utakmici, rekao je rukometaš Zameta Dražen Ogurlić nakon utakmice.


Rijeka - Rukometaši "Zameta" slavili su u 2. kolu Hrvatskog kupa. U Senju su pobijedili vodeću drugoligašku ekipu RK Senj s 31:38.
- Bila je to nimalo lagana utakmica, moglo bi se reći za prvo poluvrijeme susreta - pravi rukometni rat dvaju susjednih klubova. Zamećani su utakmicu otvorili sa nešto lošijom obranom i podosta tehničkih pogrešaka u napadu, a Senjani su pružili odličan otpor te je cijeli prvi dio bio u egalu. No, u drugom dijelu susreta naši su se seniori konsolidirali u obrani i smanjili broj tehničkih pogrešaka te iz minute u minutu podizali gol razliku i uveli riječki brod u mirnu luku do konačne pobjede, poručili su iz RK Zamet.

Rukometaš Zameta Dražen Ogurlića, nakon odigranog 2. kola Hrvatskog kupa izjavio je: "Utakmica kupa protiv Senja u kojoj se vidjelo kako izgleda kada se ne uđe u susret 100%. Ipak, usprkos mnogih tehničkih pogrešaka i propusta u obrani naša kvaliteta i široka klupa nas je dovela do pobjede. Čestitao bi suigračima i ekipi Senja na odličnoj utakmici. "

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...