Rukometaši Zameta u subotu dočekuju Sesvete

Autor: Marina Pauletić 24.10.2024

rukomet_zamet_press

Na konferenciji za medije sudjelovali su Mateo Hrvatin, trener prve ekipe i Dominik Marković, igrač RK Zamet.

Rijeka - Danas je u Centru Zamet održana konferencija za medije na kojoj je najavljena utakmica 8. kola Paket24 Premijer lige između RK Zamet i RK Sesveta koja će se igrati ove subote, 26. listopada u Centru Zamet. Na konferenciji za medije sudjelovali su Mateo Hrvatin, trener prve ekipe i Dominik Marković, igrač RK Zamet.

Mateo Hrvatin, trener RK Zamet:

“Završen je prvi dio grupne faze prvenstva i sada ulazimo u drugi. Raspored nas nije baš mazio – od sedam utakmica, samo dvije smo odigrali na domaćem terenu, u kojima smo i pobijedili, no ostaje žal za propuštenom prilikom u Osijeku. Slijedi nam drugi dio grupne faze i mislim da će nam biti malo lakši raspored u smislu domaćinstva. Iako nas posljednja dva tjedna prate ozljede i bolesti, nećemo tražiti izgovore. Svi koji su na raspolaganju, spremni su dati sve od sebe. Što se tiče Sesveta, radi se o ozbiljnoj ekipi, no vjerujemo da ih možemo iznenaditi. Na treninzima pokušavamo postaviti igru, iako su Mrakovčić i Pikec bolesni, a Perkov se tek jučer vratio nakon ozljede. Imamo još dva dana da se konsolidiramo, vjerujem da ćemo pružiti dobar otpor i ako budemo imali malo sreće, možda ih uspijemo i iznenaditi”.

Dominik Marković, vratar RK Zamet:

“Meni je drago što sam na početku sezone došao u Zamet, tu sam da radim još više i bolje kako bismo ostvarivali još bolje rezultate jer svi volimo pobjeđivati i osvajati bodove. Uvijek je ljepše nakon pobjede nego nakon poraza. Što se tiče utakmice sa Sesvetama, kako je i trener rekao, radi se o ozbiljnoj ekipi. Oni igraju Europsku ligu, što je veliki uspjeh, pogotovo za klub iz Hrvatske. Iako je teško izboriti se za takav nastup, lijepo je vidjeti još jedan hrvatski klub u Europi. Sport je nepredvidiv, lopta je okrugla i sigurno ćemo i mi imati svoju priliku u subotnjoj utakmici. Nadam se da ćemo zaliječiti ozljede i biti kompletni za utakmicu. Igramo na domaćem terenu i dat ćemo sve od sebe da ispunimo očekivanja. Nadam se da će nas publika podržati u što većem broju kao što je to bilo i do sada”.

Ulaznice za utakmicu moguće je kupiti u sustavu mojekarte.hr ili od 18.00 sati na blagajni Centra Zamet. Utakmica počinje u 19.00 sati, a igrači će uoči utakmice istrčati na teren uz light show, a i ovoga puta posjetitelji će se moći zabaviti uz “Dogma Handball Animation” u poluvremenu utakmice i osvojiti vrijedne nagrade.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...