Rukometašice "Zameta" krenule s pripremama: Redove pojačala iskusna vratarka Helena Šegota

Autor: Nikola Cvjetović 01.08.2024

zrk_zamet-16502 Foto ŽRK Zamet

Gro prošlosezonske ekipe ostao je na okupu, a redove je pojačala iskusna vratarka Helena Šegota.

Rijeka - Rukometašice Zameta započele su sa pripremama za novu natjecateljsku sezonu tijekom koje će ih voditi trener Josip Štokić. Prvi trening odrađen je u odličnoj atmosferi, a Uprava kluba poželjela je djevojkama kvalitetan rad i da spremno uđu u borbu za prvoligaške bodove. Gro prošlosezonske ekipe ostao je na okupu, a redove je pojačala iskusna vratarka Helena Šegota.

- Helena, poznata po svojim vrhunskim obranama i neustrašivom stavu na terenu, ponovno će čuvati naš gol i mrežu u nadolazećoj sezoni. Njezino bogato iskustvo i kvaliteta biti će neprocjenjiv doprinos našem klubu u izazovima koji su pred nama te obećavaju puno uzbuđenja, sigurnosti na golu i dodatnu motivaciju za cijelu ekipu. Vjerujemo da će i svojim veselim karakterom donijeti i novu energiju u našu svlačionicu.
Osim što smo oduševljeni povratkom Helene, jednako smo ponosni što će boje Zameta i dalje braniti naša perspektivna vratarka Petra Leverić koja je potpisala Ugovor o sportskom usavršavanju i stipendiranju i time potvrdila svoju predanost rukometu i želju za napretkom, poručili su iz kluba.

U međuvremenu u organizaciji ŽRK Zamet i Judo kluba Rijeka održava se posljednji tjedan sportskog kampa koji je donio puno smijeha, zabave i sportskih trenutaka. Održano je šest tjedana kampa kroz kojeg su prošli brojni mališani i uživali u različitim sportovima.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...