Rukometašice Zameta odigrale prve dvije pripremne utakmice, uprava kluba uručila poklone reprezentativkama

Autor: Nikola Cvjetović 20.08.2023

ZRK_Zamet_-_Rijeka Foto ŽRK Zamet

Pokloni su uručeni igračicama "Zameta" koje su nastupale na natjecanju hrvatske ženske juniorske i kadetske reprezentacije - Nikolini Pleša, Luciji Grozdanić i Mirni Brusić.

RIjeka - Rukometašice "Zameta" na domaćam parketu u subotu su odigrale prve dvije pripremne utakmice s kvalitetnim prvoligašima iz Slovenije, ŽRK Izola i ŽRK Ajdovščina.


- Iako je riječ o susretima u kojima je rezultat bio u posve drugom planu, Zamećanke su prikazale solidnu igru na terenu te je trener Štokić dobio jasniju sliku vlastitog kadra i uvid u stvari koje treba popraviti do početka prvenstva. Bilo je dobrih obrana u utakmici i kvalitetnih napadačkih rješenja, a tehničke pogreške i promašaji sasvim su očekivani u ovoj fazi priprema jer su se do sada bavile "fizikalijom" pa "nišanske sprave" još nisu u optimalnom stanju. Iako su im noge još uvijek poprilično teške, ono najbitnije, Zamećanke su pokazale da itekako dišu kao ekipa, istakli su na Facebook stranici kluba.

reprezentativke_ZRK_Zamet Foto ŽRK Zamet


Prije početka prvog susreta, predsjednica Iva Lesjak i kapetanica Iva Tabar uručile su poklone igračicama "Zameta" koje su nastupale na natjecanju hrvatske ženske juniorske i kadetske reprezentacije - Nikolini Pleša, Luciji Grozdanić i Mirni Brusić te im još jednom čestitale u ime kluba.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...