Rukometašice "Zameta" slavile protiv "Sesveta"

Autor: Nikola Cvjetović 17.03.2024

zrk_zamet-87964 Foto ŽRK Zamet

Rukometašice "Zameta" na gostovanju u Zagrebu, pred 150 gledatelja, stigle su do pobjede u 19. kolu HRL žene nad ekipom "Sesveta" - 21:22.

Rijeka - Nakon dva remija, stigla je i pobjeda. Rukometašice "Zameta" na gostovanju u Zagrebu, pred 150 gledatelja, stigle su do pobjede u 19. kolu HRL žene nad ekipom "Sesveta" - 21:22. U rezultatski izjednačenoj utakmici, Zamećanke su se u nekoliko navrata odvojile na tri gola prednosti, a posljednji put u 55. minuti (18:21). Do kraja susreta održale su prednost koju je na minimalnu pobjedu svela domaća igračica Lucija Krezo. U redovima Zameta najefikasnija je bila Iva Tabar koja je šest puta zatresla mrežu protivnica.


- Utakmica je protekla u izjednačenoj igri i s dosta tehničkih pogrešaka s obje strane te su se u prvom poluvremenu obje ekipe izmjenjivale u vodstvu. Drugo poluvrijeme donijelo je sličnu dinamiku na terenu, no Zamećanke ipak preuzimaju blagu rezultatsku prednost koju održavaju do samog kraja. Ovo je još jedna važna pobjeda za našu ekipu koja pokazuje veliku borbenost, rukometno srce, odlučnost i sposobnost da se nose s izazovima na terenu, poručili su iz riječkog kluba.

Za Zamet su igrale: Troskot 2, Debelić 4, Mršić, Jukan 1, Budić, Tabar 6, Pleša, Brusić, Pleše 2, Leverić, Grozdanić, Svast 2, Šutović 2, Markulinčić 3, Vujisić.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...