SAMI PROTIV SVIH 2024. powered by ADMIRAL BET

Autor: Portal Poduckun 23.05.2024

malonogometni_turnir_sami_protiv_svih_matulji_2023__126_

Futsal turnir u čast Armade!

Matulji - Treće izdanje futsal turnira SAMI PROTIV SVIH u čast navijačke skupine ARMADA povodom njihovog 37.rođendana u organizaciji HMNK RIJEKA i MNK Kvarner okupit će i ove godine 24 futsal ekipe koje će se boriti za fond nagrada od velikih 7.000 €. Ekipe će biti raspoređene u 8 skupina po 3, a dvije najbolje iz svake skupine nastavit će svoj put u 1/8 finala turnira. Prvo izdanje turnira održalo se na Kozali u Dvorani Dinko Lukarić, a prošle godine turnir se preselio na Matulje u prekrasni Amfiteatar gdje će se održati i ove godine u sklopu Matuljskih ljetnih večeri.

Generalni sponzor turnira je druge godine u nizu kladionica ADMIRAL BET, a od ostalih sponzora koji su za sada potvrđeni tu su HRnogomet, NOVINET.tv, STORM security, TENT EVENT, Garcon bar, COMO TEMPERA i TIA partner. Medijski partneri turnira su TORPEDO, POD UČKUN, NOVI LIST, RADIO RIJEKA, KANAL RI i FUTSAL BALKAN.

sami_protiv_svih_najava__3_

Turnir će se održati od ponedjeljka 1. srpnja do subote 6. srpnja kada nas očekuje sama završnica turnira.

Prošlogodišnji pobjednici turnira, MNE Dynamic ove godine neće nastupiti na turniru, ali se vraćaju osvajači prvog izdanja ovog turnira slovenska ekipa AM TEAM. Na turniru će pravdu dijeliti kao i svake godine prvoligaški futsal suci.

sami_protiv_svih_najava__4_ MNE DYNAMIC, pobjednik turnira 2023.godine

Ekipe se mogu prijaviti putem FB porukom na službenu stranicu turnira ili na broj mobitela organizatora +385 99 7373 880. Prijave su otvorene do petka 14. lipnja u ponoć ili ranije ako dođe do popunjenja mjesta. Prve 24 ekipe koje su uplatile kotizaciju ulaze u ždrijeb koji će se održati u srijedu 19. lipnja uz LIVE prijenos na službenoj FB stranici turnira. Sponzor turnira NOVINET.tv omogućio je i live prijenos završnice turnira, od polufinalnih utakmica. Rezultate, sastave, strijelce svih utakmica na turniru moći ćete pratiti LIVE putem aplikacije HRnogomet!

Čeka nas pravi futsal spektakl na Matuljima, zato ne čekaj nego prijavi svoju ekipu na vrijeme!

sami_protiv_svih_turnir_matulji_2023__3_
pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...