Senka Frlić Kolovrat brončana na Svjetskim policijskim i vatrogasnim igrama

Autor: Sanja Tumara 01.08.2022

Senka_Kolovrat_pu-pg Foto: MUP RH

Senka je jedina ženska predstavnica od osmero djelatnika Ministarstva unutarnjih poslova RH, a natjecala se u utrci na 200 metara! Senka Frlić Kolovrat je službenica u Ministarstvu unutarnjih poslova RH i već punih 30 godina djeluje u službi upravnih poslova PU primorsko-goranske.

RIJEKA – Senka Frlić Kolovrat iz Policijske uprave primorsko-goranske, jedina ženska predstavnica od osmero djelatnika Ministarstva unutarnjih poslova RH, osvojila je brončanu medalju na Svjetskim policijskim i vatrogasnim igrama. Senka se natjecala u utrci na 200 metara, s rezultatom od 33,13 sekundi!
Senka Frlić Kolovrat medalju je osvojila u kategoriji za žene u dobi od 50 do 54 godina, u kojoj je sudjelovalo pet natjecateljica te je pobjedničko postolje dijelila sa zlatnom policajkom iz Rumunjske te srebrnom Belgijankom. Natjecala se i u trčanju na 100 i 400 metara za žene, gdje je ostvarila također odlična četvrta mjesta, objavila je Policijska uprava primorsko-goranska.
Svjetske policijske i vatrogasne igre održale u nizozemskom Rotterdamu od 22. do 31. srpnja, svojevrsna su kruna dugogodišnjeg treniranja Senke Frlić Kolovrat, kažu u PU PG i objašnjavaju:
- Ona je, naime, atletici „kraljici sportova“, vjernost „prisegnula“ još za školskih dana, kada je počela trenirati trčanje. Od 2006. godine, kao 37-godišnjakinja i članica Atletskog Kluba "Kvarner" iz Rijeke, počela se natjecati na veteranskim državnim atletskim prvenstvima, a potom i na Prvenstvima Balkana i Europe. Osvojila je velik broj zlatnih, srebrnih i brončanih medalja, dok je za sudjelovanje na uličnim utrkama i krosovima osvojila i nekoliko pehara.
na različitim radnim mjestima. Trenutačno je raspoređena u Službi za državljanstvo i statusna pitanja stranaca. Za svoj profesionalni i uzoran rad 2019. godine dobila je pohvalu načelnika Policijske uprave.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...