[VIDEO] Serse Cosmi se uoči Varaždina ispričao za izjave nakon utakmice s Istrom

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 05.11.2022

Serse_Cosmi-59863

Zanimljivo je kako su prisutni novinari, nakon Cosmijevog govora u kojem nijednom nije spomenuo Varaždin, dobili dojam kao da se oprašta.

Rijeka - Uoči utakmice 16. kola 1. SuperSport HNL, HNK Rijeka sazvao je press konferenciju na kojoj su svoja razmišljanja uoči nadolazećeg dvoboja trebali predstaviti kapetan Nediljko Labrović i trener bijelih Serse Cosmi.

Cosmi se uvodno obratio prisutnima naglasivši kako neće odgovarati na novinarska pitanja. Ispričao se za svoje izjave nakon utakmice prethodnog kola, u kojoj su Riječani doživjeli još jedan poraz te naglasio kako će Rijeku vratiti na pravi put.

– Vjerujem da su ljudi i svi navijači umorni od priče. Slažem s time. Ne trebaju nam riječi i opravdanja. Moja greška je bila što sam mislio da će dvije pobjede riješiti sve naše probleme. I dalje sam uvjeren da možemo napraviti odličan posao. Ispričavam se ako sam razočarao očekivanja mnogih, rekao je Cosmi.

Zanimljivo je kako su prisutni novinari, nakon Cosmijevog govora u kojem nijednom nije spomenuo Varaždin, dobili dojam kao da se oprašta. Nakon izgovorenog napustio je presicu, a novinarima je sutrašnju utakmicu najavio Labrović.

Utakmica u Varaždinu na rasporedu je sutra od 15 sati.

VIDEO

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...