Sesvete – Rijeka 0:2, Gajzler i Panić za novo slavlje juniora

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 10.10.2022

juniori_hnk_rijeka_panic FOTO: HNK Rijeka

Bijeli su nastavili odličan niz u prvenstvu, stigavši do svoje šeste pobjede.

Rijeka - Juniori Rijeke pobijedili su na gostovanju Sesvete 2:0 u utakmici osmog kola Prve HNL. Bijeli su nastavili odličan niz u prvenstvu, stigavši do svoje šeste pobjede.

Rijeka je odlično otvorila utakmicu, nametnula se na travnjaku i kroz dominaciju u prvom dijelu stigla do dva gola koja su se pokazala ključnim. Riječani su vrlo brzo imali dvije dobre prilike koje nisu realizirali Korać i Anušić.

U 19. minuti Niko Gajzler se sjajno oslobodio pratnje oba stopera i topovski ljevicom zatresao mrežu za 0:1 i svoj osmi gol ove sezone. Rijeka je nastavila pritiskati, dobre prilike promašili su Korać, Gajzler i Anušić.Drugi gol stigao je u 35. minuti. Panićev udarac obranio je vratar Sesveta, lopta se ponovo odbila do Panića koji iz drugog pokušaja pogađa rašlje – 0:2.

Drugo poluvrijeme proteklo je u kontroli utakmice od strane bijelih. Gajzler je pogodio vratnicu, poništen je i jedan pogodak napadača Rijeke zbog zaleđa, a dobre prilike nisu realizirali Bristrić i Mikloš. Domaćin je prijetio iz prekida, no obrana i vratar Jurak bili su vrlo sigurni i sačuvali su mrežu Rijeke.

SESVETE: Žgela, Zadrić (od 60′ Miličević), Vidović, Saraf, Bošnjak, Perić (od 77′ Čulo), Houdek (od 60′ Marinović), Klarić, Lotinac (od 77′ Barišić), Pudić (od 60′ Vidak), Čutura.

RIJEKA: Jurak, Šuke (od 82′ Žlibanović), Bodetić, Buić, Burčul, Anušić (od 66′ Begonja), Panić, Babić, Gajzler, Mikloš, Korač (od 60′ Bristrić).

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...