Šibenik – Rijeka 1:2: Frigan poveo, a Obregon donio tri boda!

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 28.01.2023

frigan_hnk_rijeka-89356

Utakmica je imala vatreno otvaranje. Već u četvrtoj minuti Prince je odlično ubacio, a Frigan poentirao glavom za rano vodstvo Rijeke – 0:1.

Rijeka - Nogometaši Rijeke pobijedili su na gostovanju Šibenik 2:1 u utakmici 19. kola SuperSport HNL-a!

Igrala se 86. minuta. Nakon jednog ubačaja, Hodža je pucao, a Obregon sjajnim potezom skrenuo loptu u mrežu – 1:2.

Uslijedilo je veliko slavlje riječkih nogometaša, a Obregon je drugi put ove sezone srušio Šibenik na Šubićevcu.

U zadnjim trenucima Čop je izveo škarice u kaznenom prostoru Rijeke, udarac je otišao preko gola.

Utakmica je imala vatreno otvaranje. Već u četvrtoj minuti Prince je odlično ubacio, a Frigan poentirao glavom za rano vodstvo Rijeke – 0:1.

Radost bijelih nije dugo trajala, samo dvije minute kasnije Šibenik se vratio u susret. Velika prilika za Šibenik, Labrović je obranio prvi udarac, ali drugi pokušaj pogodio je Dilavera u ruku i Lovrić je pokazao na bijelu točku.

Delićev udarac s bijele točke obranio je Labrović, ali odbijanac je došao na noge napadaču Šibenika koji je poentirao – 1:1.

Ako to nije bilo dovoljni uzbuđenja na otvaranju, Knežević je u 10. minuti zaradio crveni karton zbog prekršaja na Princeu.

I tu je bio kraj prilikama. Rijeka je preuzela kontrolu nad posjedom, kružila oko kaznenog prostora domaćina, ali bez upečatljivije prilike u prvih 45 minuta.

U 49. minuti Galešić je probao iz velike udaljenosti, Rogić je bio nesmotren i pustio loptu u gol aut, a ona je na kraju pogodila vratnicu.

U 50. minuti Goda je ubacio s lijeve strane, Marin se uspio izboriti za poziciju u kaznenom prostoru, ali udarac je otišao pored gola.

Šibenik je prijetio u 64. minuti. Čop je ubacio iz kuta, Bernardo Matić pucao je glavom preko gola.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...