Snježana Pejčić postala voditeljica HOO-ova Karijernog centra za sportaše

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 30.03.2022

wp-content/uploads/2020/05/snjezana-pejcic-7_10270_10278.jpg

"Ispred mene je novi izazov u novom poglavlju mog života, za koji se nadam da će biti barem upola uspješan kao moja sportska karijera", rekla je Snježana Pejčić.

Zagreb - Proslavljena hrvatska olimpijka Snježana Pejčić (39) postala je voditeljica novoutemeljenog Karijernog centra za sportaše koji će djelovati pri Hrvatskom olimpijskom odboru (HOO). Osvajačica prve olimpijske medalje za Hrvatsku u ženskoj pojedinačnoj konkurenciji - bronce u streljaštvu na OI-ju u Pekingu 2008., odlučila je zaključiti aktivnu sportsku karijeru i okrenuti novu životnu stranicu.

"Ispred mene je novi izazov u novom poglavlju mog života, za koji se nadam da će biti barem upola uspješan kao moja sportska karijera. Upravo sam kroz sportsku karijeru shvatila koliko je bitna „karijera nakon karijere“, upoznala sam se s problemima s kojima se sportaši i sportašice susreću za vrijeme i nakon aktivne karijere, pa vjerujem da ću biti od pomoći svima koji u tom aspektu budu trebali određene smjernice ili pomoć za što „bezbolniji“ prelazak u novu karijeru", poruka je Snježane Pejčić.

Nakon što je Vijeće HOO-a prihvatilo inicijativu Komisije za dualnu karijeru u sportu za osnivanjem HOO-ova Karijernog centra za sportaše, kao idealna osoba za dužnost voditeljice pokazala se trofejna sportašica koja je već dulje vrijeme aktivna članica i ambasadorica spomenute HOO-ove Komisije, a na završetku je sportske karijere i usto - kineziološke struke.

Na dužnost voditeljice HOO-ova Karijernog centra za sportaše Snježana Pejčić stupit će 1. travnja.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...