[VIDEO] Sopić: Učinit ćemo sve da Rabuzinovo sunce dođe na Rujevicu

Autor: Sanja Tumara 21.05.2024

nk_rijeka_nk_dinamo_sopic Foto: arhiva

Ovo finale se gleda u kontekstu dvije utakmice, gledali smo sve detalje i mogućnosti, ali znamo da nam igra samo pobjeda, istaknuo je trener Rijeke.

Rijeka - Željko Sopić i Veldin Hodža, trener i veznjak Rijeke, najavili su uzvratnu utakmicu finala SuperSport Hrvatskog kupa u kojoj Bijeli u srijedu od 18 sati dočekuju Dinamo. Trener je u najavi utakmice bio jasan, zajedno sa stožerom, igračima i osam tisuća navijača na tribinama tražit će se samo – pobjeda.

– Računica je jasna, treba nam pobjeda da bismo osvojili naslov pobjednika Hrvatskog kupa. Svojom izvedbom na Maksimiru smo se doveli u ovu situaciju, ozračje u momčadi je jako dobro, manje više smo svi zdravi i orni i vjerujem da ćemo se u srijedu na jako dobar način predstaviti svojim navijačima i učiniti sve da Rabuzinovo sunce dođe na Rujevicu, rekao je trener Sopić.

U odnosu na utakmicu u Osijeku u kadar bi se trebao vratiti Marko Pjaca dok je nastup vrijednog veznjaka Lindona Selahija i dalje upitan.

– Selahi je i dalje upitan. Pjaca je dobro, odradio je terapije koje je trebao, dok ćemo za Lindona odlučiti prije utakmice. Samo zdravi i spremni igrači će istrčati na travnjak.

Utakmica u Maksimiru je završila bez golova, ali trener Sopić je istaknuo da neće biti nikakvog kalkuliranja.

– Sigurno nećemo igrati utakmicu na 0:0, nismo je igrali ni u Maksimiru, bez obzira kako je to izgledalo. I tamo smo do zadnje trećine igrali dobro, ali bili smo možda malo brzopleti, imali vratnicu, priliku Marića. Izašli smo s gardom da postignemo pogodak, ali nešto se pitalo i Dinamo. Ovo finale se gleda u kontekstu dvije utakmice, gledali smo sve detalje i mogućnosti, ali znamo da nam igra samo pobjeda, istaknuo je trener Rijeke.

Iz kuta svlačionice utakmicu je najavio Veldin Hodža.

– Već smo puno puta igrali protiv Dinama. Znamo da će biti teško, ali igra nam samo pobjedu i to ćemo pokušati ostvariti, jasno je poručio Hodža.

Veldin je dijete kluba, prošao je sve uzraste u HNK Rijeka, a sada će imati priliku osvojiti i svoj prvi seniorski trofej.

– Poseban je osjećaj igrati ovakvu utakmicu, posebno meni koji sam u klubu od malih nogu i naravno da bih volio osvojiti trofej s Rijekom. Porazi? Nisu ništa poremetili. Cijelu sezonu igramo dobro, ali u finalu idemo osvojiti Kup, poručio je Hodža.

VIDEO

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...